Sasastore.nl ervaringen

( 0 Ervaringen )

Sasa Store is gespecialiseerd in ruimtebesparend meubilair. Wij bieden een ruime collectie aan ruimte besparende meubels en Scandinavisch design. In ons assortiment vindt je alles wat je nodig hebt om je ruimte optimaal te benutten, in stijl!
Onze collectie is met grote zorg samengesteld met de mooiste design merken zoals: Karup design, Softline, Feydom, Woodman, Tojo. Deze merken hebben een uniek design en staan voor degelijkheid en kwaliteit.
Ben je op zoek naar een comfortabel bed, een bank of zoek je een combinatie van beide? In onze assortiment vind je verschillende mogelijkheden om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw studio, woonkamer, slaapkamer of tiny house. Naast banken en bedden zijn er ook voldoende andere handige ruimtebesparende meubelstukken, van wandbureau tot uitschuifbare eettafel en nog veel meer!

Onze collectie is uniek!
Neem bijvoorbeeld onze futonbedden, dit zijn platformbedden die laag bij de grond zijn waardoor je slaapkamer ruimer oogt en je gemakkelijker kan rondlopen in je kamer. Ook hebben wij verschillende type opklapbedden en banken waarmee je flink wat ruimte kunt besparen, van modulaire bank tot slaapbank of zelfs een modulaire slaapbank. Naast ruimte besparend meubilair en Scandinavisch design bieden wij ook de grootse collectie kunst en fotobehang van de Benelux.

Ervaringen (0)