Schilderijen.nl ervaringen

( 4 Ervaringen )

Schilderijen.nl is marktleider in unieke schilderijen en prachtige wanddecoratie. Deze webwinkel zorgt voor een perfecte shopping ervaring voor elke klant die op zoek is naar iets leuks voor aan de muur. Kies uit méér dan 10.000 betaalbare schilderijen en wanddecoratie. Elke bezoeker komt wel iets leuks tegen. Ook zeer geschikt voor de zakelijke markt.

Alle handgechilderde schilderijen zijn leverbaar in diverse stijlen en onderwerpen. Denk hierbij aan abstract, modern, natuur, dieren en landschappen. Drieluiken, vijfluiken, alles is leverbaar. De popart schilderijen zijn leverbaar in uitvoeringen van Scarface, Pulp Fiction, Godfather, Madonna, Elvis Presley, en van nog veel meer films en artiesten.

Naast een schilderij kan een bezoeker ook kiezen uit populaire fotoproducten zoals een foto op canvas, foto op hout of een foto op plexiglas. Alle canvas doeken zijn leverbaar in elk gekozen formaat. De complete collectie kunst reproducties / kunst posters kunnen online worden ingelijst. Een bezoekje aan een lijstenmakerij is niet meer nodig.

Kwaliteit staat voorop. Klanten kunnen achteraf betalen en uiteraard is Schilderijen.nl lid van het bekende keurmerk Thuiswinkel.org Hiermee loopt een klant geen enkel risico meer. Alle producten 14 dagen op zicht.

Ervaringen (4)


Jet
7 Maanden geleden

Schilderij nog steeds niets geleverd

Ruim 2 weken geleden een schilderij besteld en tot op heden nog niets ontvangen. Alle contact gaat via de mail. Krijg op het telefoonnummer geen gehoor. Iemand meer deze ervaring?

Makenzi
15 Maanden geleden

Zeer klantvriendelijk.

Zeer vriendelijke klantenservice en over het product ook geen klachten

Hannah Lehtba
17 Maanden geleden

Top site

Hele fijne, toegankelijke site

Lucia Janssen
46 Maanden geleden

Schilderijen

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?