Shabbies Amsterdam ervaringen

( 1 Ervaring )

Shabbies Amsterdam is een van origine Nederlands merk met sterke internationale focus. Met een eigen design team besteden ze veel aandacht aan design en ambacht.

Daarom werken ze alleen met de beste producenten in Europese landen als Portugal, Italië, Spanje en zelfs Nederland. Zij creëren hun eigen pad: 'kijk goed naar onze luxe, leren producten en je zult zien dat we anders zijn'.

Als je de schoenen en tassen draagt zal je de vakmanschap en kwaliteit merken. Op het gebied van kwaliteit doen ze geen concessies. De producten worden comfortabeler en krijgen meer karakter met elke stap die je zet.

Shabbies Amsterdam is onderdeel van de Bretoniere Group, opgericht door ontwerper Fred de la Bretoniere in 2005. Het begon allemaal met een leren ‘shabby’ afzaklaars waar het merk 11 jaar later een volledige zomer- en wintercollectie aanbiedt. De collectie is ‘bold and young’ en de producten zijn puur en ruw. Iconische designs, comfort en kwaliteit zijn belangrijke merkbeloftes.

Alle dichte Shabbies schoenen hebben een uitneembaar voetbed en veel van de dichte schoenen zijn ook verkrijgbaar in halve maten.

De voordelen voor u als klant op shabbiesamsterdam.com zijn de volgende:
- Gratis verzending vanaf €50,00
- Kosteloos retourneren en ruilen
- Op werkdagen voor 17 uur besteld, morgen in huis

Ervaring (1)


Gebruiker Jorden
48 maanden geleden
Jorden

Suuuuper fijne site

Snelle en net verpakte levering