Shop-by-bar ervaringen

( 3 Ervaringen )

Meld je nu aan voor de Brand-webshop van het succesvolle Nederlands kleding en accessoire label BY-BAR. BY-BAR is een succesvol Nederlands kleding en accessoire label, welke in 2007 is opgericht door ontwerpster Barbara Brenninkmeijer. Naast de webshop, is het label verkrijgbaar bij Nederlandse en Belgische retailers waaronder Sissy Boy en Suhka in Amsterdam.

BY-BAR heeft een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding, sieraden, en accessoires als tassen en shawls bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details. De kledingstukken en bijbehorende accessoires zijn eigentijds, stijlvol en niet afhankelijk van de heersende trends. De collectie is van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke materialen.

Ervaringen (3)


Gebruiker Ilona
7 maanden geleden
Ilona

Kwaliteit is om te huilen

De kleding ziet er super leuk uit. Maar werkelijk tot nu toe is bij elk kledingstuk tot een grote teleurstelling geworden. Naden die loslaten, stof te dun en scheurt, knopen breken doormidden. In deze prijsklasse verwacht ik kwaliteit en dat heb ik tot nu toe nog niet ervaren. Erg jammer omdat de ontwerpen wel super zijn


Gebruiker Karin de Vries
23 maanden geleden
Karin de Vries

Maxi jurk Katie

Wat een teleurstelling. De prachtige blauwe jurk die om me heen zou zwieren blijkt een dun, wat vaal katoentje te zijn, die zo dun is dat zwieren er niet in zit. En dat voor 119,95. Retourneren is geen probleem maar de verzendkosten zijn voor de klant. Voor mij de eerste en meteen de laatste keer dat ik bij By Bar heb besteld.


Gebruiker loes flick
23 maanden geleden
loes flick

klantonvriendelijk bedrijf

Je mag dus niet een M vest ruilen voor een maat S maar moet eerst retour sturen en betalen (7,25euro)en daarna nog weer de hele procedure om een kleinere maar te bestellen.

Erg klantonvriendelijk bedrijf dus