Singlesnow.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

SingleSnow.nl is dé wintersportaanbieder voor singles en alleengaanden vanaf 30 jaar en ouder. Als onderdeel van Dynamic Holland is SingleSnow al 30 jaar de specialist in actieve singlereizen.

Van oorsprong organiseert Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen.

Wat staan wij voor? SingleSnow vertrekt gedurende de wintermaanden naar diverse wintersportbestemmingen in Europa en daarbuiten. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van 30+ singles en alleengaanden. Wij zorgen voor een gelijke man/vrouw verhouding Of je nu begin 30 bent of al jaren levenservaring hebt, beginnende of gevorderde wintersporter bent: iedereen is welkom bij SingleSnow. Voorop staat een ongedwongen sfeer waarin jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn.

Waarom SingleSnow? Wij onderscheiden ons door een zeer open benadering en persoonlijke omgang met onze gasten. Bij SingleSnow ben je geen nummer maar weten we wie onze gasten zijn en wat hun wensen zijn.

• Garantie voor onze gasten staat voorop – wij zijn aangesloten bij de SGR
• Snelle en persoonlijke communicatie – bereikbaar via telefoon, mail, Whatsapp, chat en social media
• De populairste vakantie bestemmingen i.c.m. unieke trips naar bijvoorbeeld Japan of Canada
• Leuke aanbiedingen – zoals actieweken met nét dat beetje extra
• Altijd Nederlandse reisbegeleiding – zij reizen mee vanuit Nederland én weer terug
• Altijd gegarandeerd vertrek

Onze reizen zijn ongedwongen, niets hoeft en alles mag. Bij SingleSnow is iedereen welkom.

Ervaring (1)


Gebruiker Belia 't Jong
48 maanden geleden
Belia 't Jong

Zellertal wintersport

Heb mijn liefde van het leven gevonden in Zellertal, zeker een aanrader