Skala.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Skala is hèt alternatief voor het huren van consumenten elektronica!

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna elke grote stad van Nederland, nu met een online webshop als enige kanaal waar een conversie plaatsvindt.

Op de website van Skala kan de bezoeker een apparaat bestellen, waarna deze door het commerciële team van Skala wordt nagebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken.

Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoeft de consument 'grote' aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard.

Het assortiment van Skala is breed. Van televisies tot laptops en van wasmachines tot pc’s en kenmerkt zich door uitsluitend A-merken als Samsung, Philips, Sony, Bosch, Miele en Apple.

Daarnaast probeert Skala de bezoeker altijd het ‘nieuwste van het nieuwste’ te bieden. Zo verhuurt Skala een rijk assortiment laptops en tablets en ook Full HD Smart televisies zijn onderdeel van het assortiment.

De consument kan ook kiezen voor gebruikte apparaten welke nog goedkoper zijn. Omdat die producten niet nieuw zijn, krijgt men een aantrekkelijke korting op de huurprijs.

In Nederland wordt veel consumenten elektronica inmiddels online gekocht. Maar wat nou als blijkt dat je niet kunt kopen? Dan is Skala de oplossing!

Ervaring (1)


Gebruiker Cladia Zanger
48 maanden geleden
Cladia Zanger

duur

Dure huur prijzen, je maakt binnen een jaar al verlies. Ik zou zeggen spaar gewoon voor een nieuwe wasmachine.