Smartopweg.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

SmartOpWeg.nl is Nederlands eerste en meest interactieve online academy gespecialiseerd in tablet- en smartphone cursussen.

Het wegwijs maken van particulieren én ondernemers in het gebruik van hun tablet en/of smartphone. SmartOpWeg.nl leert hoofd- en bijzaken te onderscheiden en zo doeltreffend en efficiënt een tablet en/of smartphone te kennen en bedienen.
Hiervoor heeft SmartOpWeg.nl een speciale én unieke lesstof ontwikkeld waardoor de kennis via een interactieve en zeer leerzame manier wordt overgebracht.

In tegenstelling tot offline cursussen en workshops biedt SmartOpWeg.nl gebruikers de mogelijkheid op hun eigen tempo, in hun eigen tijd enkel datgene te leren wat voor hen van toepassing is.
In tegenstelling tot het merendeel van de nieuwsbronnen waarop men de laatste updates kan vinden schept SmartOpWeg.nl orde in de chaos; leer doelgericht datgene dat van toepassing is voor een organisatie.

Zijn er belangrijke updates over bepaalde onderdelen? De gebruikers van SmartOpWeg.nl zijn en blijven altijd op de hoogte; duidelijk, relevant en up-to-date.

Wat leert een cursist bij SmartOpWeg.nl?
• Verschillende besturingssystemen: Android en iOS
• Verschillende manieren om te internetten: WiFi, 3G, 4G en Hotspots
• Veilig gebruik maken van het internet in binnen- en buitenland
• Wat zijn apps, en hoe weet ik welke apps interessant zijn voor mij?
• Internetten en e-mailen met mijn tablet en/of smartphone
• Hoe stel ik de interface van mijn tablet en/of smartphone in?
• Veilig gebruik van Social Media zoals Facebook
• Foto’s en video’s maken en versturen
• Hoe maak ik een back-up van mijn bestanden?

SmartOpWeg.nl biedt cursisten nog veel meer. Want eenmaal de tablet en/of smartphone onder de knie is het leuk om te weten wat er nog meer mee kan.
De cursist kan er alles over vinden in het speciaal ingerichte App Portaal.

Iedereen kan de cursussen van SmartOpWeg.nl volgen. Er is geen enkele voorkennis voor nodig en daarnaast kunnen alle cursisten gebruik maken van de Service Experts Helpdesk voor alle ingewikkelde vragen.

Een lidmaatschap bij SmartOpWeg.nl is al te bestellen vanaf € 74.99 per jaar. Een cursist rekent het volledige cursusgeld vooraf af.

Omdat een cursist enkel en alleen de beste lessen willen voor hun product. Bij SmartOpWeg.nl kan de cursist rekenen op kwalitatief zeer degelijke lessen en altijd premium service via de helpdesk, en dat voor een vast bedrag per maand!

Ervaring (1)


Gebruiker Brizeyda
46 maanden geleden
Brizeyda

snel en goedkoop

Ik ben zeer blij over de service, wachtrij was wat matig. Maar zeker een goed bedrijf!