Snelafstuderen ervaringen

( 1 Ervaring )

Ben jij een student of professional en heb je hulp nodig bij het schrijven van je scriptie? Tijdens het schrijven van je scriptie loop je vaak tegen knelpunten aan en wordt je motivatie op de proef gesteld. “Heb ik het probleem wel goed afgebakend” of “Waar vind ik de juiste literatuur voor mijn scriptie?” kunnen vragen zijn waar je tijdens het schrijven van je scriptie tegen aanloopt.

Waar je ook in je scriptie vastloopt of wanneer je verdieping zoekt voor een bepaald onderwerp, snelafstuderen.nl biedt jou scriptiebegeleiding van begin tot eind. Aan jou de keuze wanneer je instapt!

Snelafstuderen.nl biedt professionele scriptiebegeleiding aan bij het schrijven van Bachelor- en Masterscripties in vrijwel alle studierichtingen. Ons motto daarbij is: sneller afstuderen, hoger cijfer. We hebben namelijk één duidelijk doel: een afgeronde scriptie van goede kwaliteit.

Wij starten waar de opleiding stopt. Je krijgt volledige en professionele scriptiebegeleiding op maat. Van begin tot eind. Daarbij ondersteunen we je bij alle aspecten van het afstuderen: van het opzetten van je probleemstelling tot het reviseren van je eindtekst. Dat betekent overigens niet dat je kunt gaan relaxen. Want jij schrijft je scriptie uiteindelijk zelf. Ook vervangen we je begeleider vanuit je opleiding niet, maar vullen die juist aan.

Onze begeleiders zijn getrainde onderzoekers, geselecteerd op hun passie en kunde om je verder te helpen. Ze begrijpen waar je als student mee zit. Er wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan de inhoud van je scriptie. Daarnaast - minstens zo belangrijk – helpen ze je met de zachtere kanten van het afstuderen als planning en motivatie.

Met onze hulp kun jij makkelijker je scriptie schrijven. Met meer plezier en een beter resultaat! De scriptiebegeleiding van snelafstuderen.nl kent een aantal voordelen. De belangrijkste daarvan zijn:
- Je schrijft je scriptie sneller
- Je haalt een hoger cijfer
- Je hebt er meer plezier in
- Je leert er meer van

Snelafstuderen.nl maakt gebruik van scriptieworkshops, scriptielab en een-op-eenbegeleiding. Tevens ontvangt de student gratis een scriptieboek voor begeleiding tijdens het schrijven van een scriptie.

Ervaring (1)


Gebruiker Angelica
49 maanden geleden
Angelica

Vertrouwbaar!

Wow... Super service en erg snel! Kon niet beter worden geregeld. Erg blij mee, bedankt.