Snowmania.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

SnowMania.nl is dé wintersportaanbieder voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar. Als onderdeel van Dynamic Holland is SnowMania.nl al 30 jaar de specialist in wintersportreizen voor jongeren van middelbare schoolleeftijd.

Van oorsprong organiseert Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen.

Wat staan wij voor? SnowMania organiseert SnowCamps voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar oud. Wil jij, zonder ouders, maar mét een groep leeftijdsgenoten op wintersport, dan ben je bij ons aan het juiste adres. SnowMania organiseert in de schoolvakanties volledig verzorgde SnowCamps naar Oostenrijk. Onze enthousiaste Nederlandse staff regelt alles, zodat de jongeren optimaal kunnen genieten van hun vakantie. SnowMania staat voor de vetste SnowCamps voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar.

Waarom SnowMania? Wij onderscheiden ons door een zeer open benadering en persoonlijke omgang met onze gasten. Bij SnowMania ben je geen nummer maar weten we wie onze gasten zijn en wat hun wensen zijn.

• Garantie voor onze gasten staat voorop – wij zijn aangesloten bij de SGR
• Snelle en persoonlijke communicatie – bereikbaar via telefoon, mail, Whatsapp, chat en social media
• De populairste vakantie bestemmingen – speciaal voor jongeren
• Leuke aanbiedingen en acties
• Altijd Nederlandse reisbegeleiding – zij reizen mee vanuit Nederland én weer terug
• Altijd gegarandeerd vertrek

Onze SnowCamps zijn ongedwongen, niets hoeft en alles mag. Bij SnowMania is iedereen welkom.

Ervaring (1)


Gebruiker Rachella van de Peppel
47 maanden geleden
Rachella van de Peppel

Hoefde niet erbij te zijn

Ik liet mijn kinderen daar zelf heen gaan en ze kwamen veilig aan en terug. Zeker betrouwbaar.