Speedbooks Software ervaringen

( 1 Ervaring )

Speedbooks rapportage software, dé ideale aanvulling op het boekhoudpakket van iedereen!

Speedbooks software zorgt ervoor dat jouw bezoekers eenvoudig, automatisch en razendsnel managementrapporten uit hun eigen boekhoudsysteem genereert. Denk hierbij aan rapporten op maand-, kwartaalniveau, budgetrapporten en de jaarrekening.

Ook consolideren en rapporteren op kostenplaats- en kostendragerniveau behoren tot de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat men zelf bepaalt hoe de rapporten eruitzien. Speedbooks koppelt met alle in Nederland beschikbare financiële pakketten. Speedbooks levert innovatieve rapportagesoftware aan kleine en grote ondernemers en accountants- en administratiekantoren.

Daar zet Speedbooks betrouwbare services naast als online support, handleidingen en trainingen. Speedbooks luistert goed naar haar gebruikers en blijven innoveren. Speedbooks is altijd alert op kansen om hun rapportagetool te verbeteren en rapportageprocessen te optimaliseren.

Als ontwikkelaar en leverancier levert Speedbooks toegevoegde waarde. Speedbooks gaat voor een duurzame samenwerking met haar afnemers en is transparant in haar manier van zakendoen.

Speedbooks is trots op haar product en extra trots op dat haar scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool de beste prijs-/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware.

Ervaring (1)


Gebruiker M jansen
52 maanden geleden
M jansen

waardeloos

ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Ik kreeg het programma niet werkend. Ik heb vooraf duidelijk aangegeven wat we nodig hadden. Na de aankoop moest natuurlijk direct betalen. En achteraf krijg je het geld niet terug. Een hele hoop gezeur en uiteindelijk heb je helemaal niets