Sportus.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Sportus.nl is sinds 1999 de specialist op het gebied van Sport en Retro Fashion. Sportus.nl levert onder andere casual t-shirts, jacks, schoenen, tassen, underwear en klassieke voetbalshirts en jackets van merken als; COPA, Cruyff Classics, Quick, Bjorn Borg, Adidas Originals, Converse, Pantofola d'Oro, Le Coq Sportif, Bukta, Fred Perry, Original Penguin, Sergio Tacchini, Ellesse, D'Acquasparta, FILA Vintage en nog veel meer. Top kleding en accessoires op het gebied van sport couture en retro fashion van de beste merken.

Sport als casual modebeeld
Sportus.nl is een gerenommeerde webshop waar de liefhebber van mooie kleding van sportmerken of van merken met een sportachtergrond heerlijk op hun gemak kunnen shoppen. Sport heeft zijn weg in het huidige modebeeld gevonden. Gerenommeerde mode ontwerpers introduceren speciale lijnen geënt op sport en traditionele sportmerken brengen casual/ fashion collecties op de markt.

Het assortiment van Sportus.nl haakt in op deze trend. De kwaliteit van kleding staat altijd voorop. Het aanbod is stijlvol en uniek in zijn soort. Sportus.nl biedt een volledig assortiment van de grootste en bekendste sportfashion labels. Mode met een knipoog naar sport voor jong & oud! Elke maand komen hier nieuwe collecties bij van diverse bekende (sport) modemerken.

Sportus.nl - Where Sport Meets Fashion

Samenwerking met Sportus.nl
Sportus.nl hecht veel waarde aan een juiste afhandeling en voltooiing van alle bestellingen. Sportus.nl verstuurt alle bestellingen die voor 18:00 uur besteld en betaald zijn, nog dezelfde dag naar het afleveradres. Sportus.nl heeft het gemak en de service van de klanten hoog in het vaandel staan. Klanten krijgen naast hun order ook een extra item bij de bestelling, zoals bijvoorbeeld van een interessant magazine als FHM, Esquire of LAF Magazine.

Ervaring (1)


Gebruiker Romeo Verspeek
23 maanden geleden
Romeo Verspeek

super snel gekregen

Al jarenlang klant van hier, ben er zeer blij over, zeker aanbevolen.