SRC-reizen ervaringen

( 1 Ervaring )

Met SRC Reizen ziet u meer van de wereld! We organiseren al 33 jaar reizen met inhoud naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Tijdens onze bijzondere reizen gaat er een wereld voor u open. Waarom u voor SRC moet kiezen?

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is een belangrijk ingrediënt van de unieke reizen van SRC. Onze reizen laten u de mooiste plekken van de wereld zien, bekend én onbekend. En die prachtige bestemmingen komen écht tot leven, door de verhalen van onze reisleiders en gidsen.

Het groepskarakter is een belangrijke reden om voor een SRC-reis te kiezen: de gemeenschappelijke belangstelling voor cultuur maakt van een groep reizigers een enthousiast reisgezelschap. En tijdens onze fly drives en privéreizen ontdekken reizigers de wereld ontspannen en op hun manier. Met SRC maakt u dus altijd een unieke, onvergetelijke reis vol cultuur en ander moois!U bent tevreden!

SRC krijgt veel complimenten van zijn reizigers. En die tevredenheid van de gasten is ook weer te geven in cijfers. Veel mensen die met ons op reis zijn geweest, doen dat minstens nog één keer weer. Wel 69%! Het rapportcijfer dat onze reizigers ons in onze enquêteformulieren geven, is gemiddeld een dikke 8 (2016). En op de onafhankelijke site reisgraag.nl krijgen we hoge cijfers van onze gasten: gemiddeld een 8,3 in de laatste jaren. Een eerlijke prijs voor een mooie reis.

Bij al onze reizen staat duidelijk wat wel en niet is inbegrepen in de reissom. Er zijn geen verborgen kosten, en u hoeft dus niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar u aan toe bent. Zo komt u tijdens uw vakantie niet voor nare verrassingen te staan. Een reis van SRC is (of lijkt) niet in alle gevallen de goedkoopste, maar u krijgt wel waar voor uw geld: veel inclusief en een kwalitatief zeer goed en goedgevuld excursieprogramma.

SRC is een kleine, onafhankelijke touroperator die makkelijk en op veel manieren te bereiken is. U kunt ons alles vragen, en we houden ons aan onze afspraken. Uw mening is belangrijk! Die horen we dus graag. Minder goede ervaringen gebruiken we, waar mogelijk, om onze reizen te verbeteren. Niemand is gelijk, dus onze reizen ook niet: we hebben zowel groepsreizen (met veel cultuur!) als individuele reizen. U kunt daarom op úw manier de wereld ontdekken met SRC. Kortom: We doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

In 33 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan, die we gebruiken om de mooiste reizen voor u te maken! Daarbij blijven we constant vernieuwen en verbeteren. SRC is een compacte organisatie die bestaat uit ervaren medewerkers met een liefde voor reizen. Onze partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat u ook daar in vertrouwde handen bent.

Ervaring (1)


Gebruiker Rex Adan
47 maanden geleden
Rex Adan

Griekenland

De mensen daar zijn erg vriendelijk, we hadden een leuke tijd gehad.