Tennisdirect ervaringen

( 1 Ervaring )

TennisDirect is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste tennis postorderbedrijf van de Benelux en één van de grootste van Europa. Het team van TennisDirect bestaat uit enthousiaste tennissers met de nodige ervaring op tennisgebied.

Vakkundigheid, optimale service en snelle leveringen maken TennisDirect de ideale partner voor elke tennisser, trainer en vereniging.Door ons zeer brede assortiment tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets, tennistassen, tennissnaren, bespanmachines en trainersmaterialen, hebben we voor zowel de beginnende als de vergevorderde speler een ruime keus.

Voor advies of hulp bij uw keuze kunnen we wij u uiteraard telefonisch en per email te woord staan. Ons team van tennisexperts kunnen u alles vertellen over rackets, snaren en bespanmachines.Ook biedt TennisDirect u een laagste prijs garantie.

Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt voor uw tennisartikelen. Dit in combinatie met het kosteloos retourneren van artikelen die niet naar wens zijn, maken dat wij dé online tenniswinkel van Nederland zijn.

Ervaring (1)


Gebruiker Aarnoud van de Ven
49 maanden geleden
Aarnoud van de Ven

Fijne begeleiding

Ben erg tevreden over de service, die me snel heeft geholpen!