Thinq ervaringen

( 1 Ervaring )

Slimme ondernemers laten hun boekhouding online over aan Thinq.

Thinq ontzorgt ondernemers die zich niet willen focussen op hun financiële administratie, maar op hun onderneming. Thinq combineert het gemak van online boekhouden met het vertrouwen en de kennis van een online boekhouder.

Thinq werkt met vaste all-in abonnementsprijzen, zodat je als ondernemer precies weet wat je aan je boekhouder betaalt. Als ondernemer maak je via de Thinq app een foto of scan van je bonnen en facturen. Thinq verwerkt deze vervolgens in de boekhouding online en regelt de complete belastingaangiften. Ook voor salarisadministratie en adviesvragen kunnen ondernemers bij Thinq terecht.

Via Mijn Thinq maakt men eenvoudig digitale facturen en heeft men 24/7 inzicht in actuele bedrijfsresultaten. Het Thinq team is op werkdagen van 7.00 tot 22.00 uur, en op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch, per mail en per live chat bereikbaar voor onze klanten. Thinq werkt landelijk en is geschikt voor zzp, eenmanszaak, vof en bv.

Ervaring (1)


Gebruiker Nieuw
46 maanden geleden
Nieuw

vreselijk

Vreselijk, elke keer ander contactpersoon. indien je bedenkt te vertrekken stoppen zij per direct met contact. Zij ronden het jaarwerk niet af, lekker met de gebakken peren zitten dus. Of terwijl, je mag nooit weg ook al wordt niet geholpen. Let dus goed op!