Topdoek.nl ervaringen

( 9 Ervaringen )

Topdoek is de goedkoopste foto op canvas aanbieder in Europa! Topdoek garandeert de laagste prijs voor een foto op canvas doek tegen de beste kwaliteit. Een foto op canvasdoek is al verkrijgbaar vanaf €6! Ergens anders een goedkopere foto op canvasdoek gezien? Dan geeft Topdoek.nl ook nog eens 10% korting op de al lage prijzen! Een foto op canvas is heel simpel via het eenvoudige bestelsysteem van Topdoek te bestellen. De bestelling wordt vervolgens zorgvuldig door de medewerkers van Topdoek verwerkt en binnen 5 werkdagen na bestelling al verzonden!

Voordelen:
- spoedlevering mogelijk
- ieder formaat canvas mogelijk
- de goedkoopste
- niet-goed-geld-terug garantie

Ervaringen (9)


Gebruiker Koop hier niet!
1 maanden geleden
Koop hier niet!

Beschermmat is troep!

Erg slechte kwaliteit, zowel product als klantenservice.

Rommel geleverd en niet te vertrouwen.
Krijg geen mogelijkheid aangeboden om te retourneren en mijn geld terug. Is wettelijk verplicht bij online aankoop. Bieden alleen 'tegoedbon' aan of 'ander' product maar dat wil ik niet, want rommel is rommel. Wil gewoon mijn geld terug. Ga rechtsbijstand inschakelen. Advies: snel wegwezen hier!


Gebruiker Renes
1 maanden geleden
Renes

Dieven

Slechte klantenservice! Ik bestelde een kookplaat beschermer met foto. Een cadeau voor moederdag. De bestelling kwam binnen en zag direct dat de hoeken rond waren afgesneden, terwijl ik had aangegeven hoekige hoeken te willen. Contact gezocht met de klantenservice in de hoop nog op tijd het cadeau voor moederdag binnen te krijgen. Tweede bestelling komt binnen en ja hoor alweer rond afgesneden hoeken en nu zou het cadeau niet meer op tijd binnen zijn. Ik heb de klantenservice weer gemaild dat ik na 2 verkeerde bestellingen en niet op tijd een moederdag cadeau te hebben mijn geld terug wilde. Ik kreeg als antwoord dat alsnog een nieuwe besteld ging worden zonder dat ik hierom vroeg! Mijn antwoord was dit is niet meer nodig, ik heb al een andere besteld ergens anders. Waarop hun klantenservice weer antwoordde dat een bestelling niet terug gedraaid kan worden.. terwijl ik helemaal geen bestelling heb gedaan, dit is iets wat ze zelf gedaan hebben. Mag toch verwachten na 2x een fout product op te sturen dat ik mijn geld gewoon terug krijg. Maar nee ze bestellen er zelf wel nog 1 voor me zonder enige toestemming.


Gebruiker Roelof
10 maanden geleden
Roelof

Waardeloos amateurbedrijf

Gezien de verpakking (groen plastic en wat plakband met als afzender Dopplerlaan 7, 9207 HC Drachten (DHL punt) en niet Mickey Mousestraat 85, Almere verklaart waarschijnlijk waarom de foto niet op de dag bezorgd is die was afgesproken en waar ik 5 euro extra voor heb betaald. Op mijn verzoek deze 5 euro terug te storten krijg ik een kortingscode voor een volgende bestelling van 10 euro. Dat het product ergens anders vandaan komt is wel duidelijk als je de Mickeumousstraat in Google opzoekt. Dan het product zelf; De foto is met 4 nietjes aan een frame bevestigd en de lijst moet je er zelf omheen rommelen. Dan moet je dus plakband vrijmaken van de rand van de lijst. Nu wil het zo zijn dat de foto van 80x60 niet direct past omdat de lijst qua plakrand net iets te groot is om de foto echt stevig vast te zetten. Vanwege de nietjes is de foto ook nogal los. Gelukkig heb ik zelf een nietmachine en de lijst gaat gewoon met de vuilnisman mee. Eigenlijk wil ik mijn geld terug want dit kan echt niet


Gebruiker Jojanneke van Puffelen Meijran
11 maanden geleden
Jojanneke van Puffelen Meijran

Opgelicht!

4 canvassen besteld met ordernummer 3400279484, extra betaald voor spoed en extra betaald voor keuring. Er is niet naar gekeken, de canvassen, die ik overigens te laat kreeg, zijn hartstikke vaal en de ogen zijn niet bewerkt of überhaupt bekeken dus met flitslicht "zogenoemde rode ogen". En de 2 grote canvassen heb ik helemaal niet ontvangen!
Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar dus dit was 1x en nooit weer.
Volgende keer bestel ik weer bij Herinneringen op Linnen
Ik wil overigens wel mijn geld terug.


Gebruiker Kety
17 maanden geleden
Kety

Canvas

Heel slechte service
Na bestelling van canvas heel lang onderweg en vervolgens bezord in heel erg goedkope verpakking wat verklaard beschadigd canvas wat ik ontvangt hebt daar nast foto is heel slecht uitgeprint ondanks dat ik beoordeling service hebt genomen foto was gewoon niet mooi
Ze sturen je een kleine stukje van foto wat jij op canvas wil en vervolgens vraagje of wil je het uitprinten nou dan denkje als ze dat vraagje stelen betekent dat het foto volgens hun goed is maar ze willen jou nog ff vragen.noooou soory echt beoordeling service drama .het zij jonge onervaren mensen wat weten niet hoe moeten ze met mensen omgaan
Na klachten indienen krijg ik antwoord dat mijn foto word herprint zonder enigen overleg....verschrikkelijk bedrijf wat wil allen jou geld ....


Gebruiker N.Koehein
19 maanden geleden
N.Koehein

inductie beschermmat

Mooie mat ben erg tevreden maar per abuis had ik er 2 besteld ,ik heb er 1 retour kunnen sturen
maar het geld heb ik niet ontvangen.


Gebruiker Melissa
22 maanden geleden
Melissa

Niet bestellen hier!

Slechte kwaliteit en hele slechte service. Hele vale canvas afdrukken die erg pixelig zijn. Bestel je iets met de spoedservice komt het alsnog meer dan een week later binnen. Een van de twee canvassen is ook nog eens kwijt geraakt. Hier niet bestellen mensen!


Gebruiker Angèl
27 maanden geleden
Angèl

Hele goeie service

Foto op textiel besteld maar jammergenoeg te laat ontvangen. Omdat de ontvanger naar het buitenland ging en het kado niet meer meegegeven kon worden heeft Topdoek de portokosten betaald. Topdoek heeft écht laten zien wat service is. Zeer netjes benaderd door Topdoek en super goed opgelost!


Gebruiker Api
42 maanden geleden
Api

2x mis

2 x mis... de helf steeds niet geleverd....