Topshoe ervaringen

( 1 Ervaring )

TopShoe.nl: Meer Trends, Meer Merken

22 zelfstandige retailers hebben in TopShoe.nl hun magazijnen gekoppeld zodat consumenten online snel en gemakkelijk kunnen kiezen uit een brede collectie met alle denkbare trends en meer dan 250 topmerken. Ze worden desgewenst geholpen door 614 vakmensen met ruime ervaring én 35 winkels. Voor klant is het brede assortiment merkschoenen binnen één online webshop onweerstaanbaar.

Hij kan bij TopShoe.nl kiezen en bestellen uit meer dan 250 topmerken met een veelvoud aan modellen; van Floris van Bommel tot Tommy Hilfiger, van Durea tot Wolky, van Björn Borg tot Giorgio et cetera.

Dit is mogelijk door de samenwerking van zelfstandige winkeliers binnen TopShoe.nl. Collega X uit Y kan zich gespecialiseerd hebben in high fashion schoenen, terwijl Collega A uit B zich onderscheidt met een breed aanbod trendy kinderschoenen. Doordat de winkeliers hun voorraadsystemen hebben gekoppeld ontstaat er een bijzonder gevarieerd en rijk aanbod.

De slogan waarmee TopShoe.nl zich onderscheidt is 'Schoenen met een gezicht'. De webshop wordt namelijk bemenst door ervaren en onafhankelijke schoenwinkeliers die zelf in- en verkopen, klanten adviseren en het vak en de fabrikanten door en door kennen.

Klanten kunnen desgewenst bij een TopShoe.nl-deelnemer binnenlopen als ze vragen hebben of schoenen willen voelen en passen. Er zijn in totaal 35 vestigingen waarover TopShoe.nl beschikt dus er is er vaak één in de buurt. En natuurlijk kan de bestelling ook aan huis worden bezorgd. Daarbij gelden de garantie en de service die de klant gewend is.

Ervaring (1)


Gebruiker Daphne
51 maanden geleden
Daphne

Verkopen schoenen die gedragen

Schoenen waren gedragen. Het binnenzooltje was afgesleten en gescheurd. Schandalig.