Tuinmeubelland ervaringen

( 1 Ervaring )

Tuinmeubelland is een snel groeiende keten van tuinmeubel speciaalzaken in Nederland.

Naast drie mega stores Dronten, Veghel en Zaandam, heeft Tuinmeubelland een webshop waar de gehele collectie tuinmeubelen eenvoudig online te bestellen is. Tuinmeubelland biedt een grote collectie loungesets, tuinsets, barbecues, buitenkeukens, parasols, parasolvoeten, partytenten, tuinstoelkussens, terrasverwarmers en natuurlijk accessoires voor binnen en buiten.

Zowel van grote, bekende kwaliteitsmerken, als onder eigen merk geïmporteerd. Tuinmeubelland garandeert naast de grootste collectie tuinmeubelen, de laagste prijs garantie en de beste prijs-kwaliteit verhouding. En ook belangrijk: vanaf € 50,- wordt er gratis thuis bezorgd in Nederland (uitzonderingen hierop zijn de eilanden).

Ervaring (1)


Gebruiker Anna Maria Bruijns
32 maanden geleden
Anna Maria Bruijns

Tuinmeubel

Had een set gekocht met 2 stoelen en een bank maar was niet tevreden bank zakte in was de kussen niet goed zeiden ze dus andere kussen gekregen maar was ook niet goed zakte nog erger in toen was me vriend in filiaal zaandam geweest en het gezegt en hij vroeg kan ik de bank inruilen voor 2 stoelen dat hoort u nog zeiden ze nou we werden al snel terug gebeld en super het kon dus wij blij super tevreden goeie service