Unbound XR ervaringen

( 1 Ervaring )

Altijd het laatste op het gebied van Virtual Reality. Een winkel met zowel exclusieve als high-end VR hardware.Unbound VR heeft een zeer breed assortiment van VR hardware.

Naast een assortiment van laag geprijsde instap VR brillen, leveren zij ook High-end brillen als de Oculus Rift/Touch, HTC Vive, Playstations VR, Razer VR, brillen die voor enkele honderden euro’s te koop zijn.

Maar het houdt niet op bij de brillen of headsets alleen. Unbound heeft zoals genoemd een breedassortiment en naast de VR brillen en headsets worden ook VR treadmills, VR Guns, VR Controllers en 360 camera’s aangeboden. Kortom bijna alles op het gebied van VR Hardware.

Tenslotte streeft Unbound VR ernaar nieuwe VR apparatuur als eerste op de markt te brengen. Zij waren de eerste aanbieder in Nederland voor o.a. de Google Daydream, de KatVR loopband en de Bridge Headset.

Ervaring (1)


Gebruiker D
27 maanden geleden
D

Goede online winkel met groot VR assortiment

Ze hebben heel veel verschillende soorten en typen vr-brillen. Ik heb een bril besteld en deze werd de volgende dag al bij mij thuis bezorgd. Goed verpakt en kon er gelijk mee aan de slag. Heel goed dus!