VanVerre.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma), Laos, Malediven en Sri Lanka. Klanten reizen in een eigen auto of busje met chauffeur en optioneel een gids, dus niet met mensen die niet tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan het reisgezelschap en hun wensen, dus alles is mogelijk.

Van Verre vindt persoonlijk advies heel belangrijk. Persoonlijk contact met een ieder die bij Van Verre een offerte aanvraagt is erg belangrijk, zodat de reis heel gericht samengesteld kan worden. De medewerkers van Van Verre kunnen de klanten dankzij eigen reiservaring uitstekend adviseren en kennen de hotels die aangeboden worden. Het hotelaanbod bij Van Verre is enorm en de hotels worden geselecteerd op niveau en sfeer. Het assortiment varieert van uitstekende middenklasse hotels, luxe boutique -en design resorts tot lodges in de vrije natuur.

Van Verre is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De top 5 belangrijkste bestemmingen: Indonesie, Maleisie, Vietnam, Thailand en Sri Lanka.

Ervaring (1)


Gebruiker Dominique
37 maanden geleden
Dominique

goede service als altijd!

Alles top geregeld!