Visser-wijnen.nl ervaringen

( 0 Ervaringen )

Visser Wijnen; de wijn specialist
In onze webshop vindt u betaalbare kwaliteitswijnen. Wij hebben de wijnen speciaal voor u geselecteerd en staan dan ook achter de kwaliteit van onze wijnen. Een goede wijn hoeft namelijk echt niet altijd zo duur te zijn.

Wijnen met uw mooiste vakantie herinneringen
Heeft u op vakantie genoten van een heerlijke wijn? Er is niets zo fijn dan op uw eigen moment terug te denken aan deze mooie momenten met deze zelfde heerlijke wijnen. Wij importeren de lekkerste kwaliteitswijnen uit meerdere landen. Bij ons kunt u zich dus weer helemaal terug wanen in de tijd met die heerlijke wijn van uw vakantieland. In onze webshop vindt u een aanbod aan rode wijnen, witte wijnen en rose uit Duitsland, Frankrijk en Italie.

Alle wijnen van diverse druiven
In onze unieke wijncollectie vindt u verschillende druivensoorten. Zo vindt u in onze webshop o.a. de Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cinsault, Grenache, Syrah, Merlot, Carbernet Sauvignon, Nero d’Avola, Grillo, Pinotage, Pinot Grigio, Sangioves, Chenin Blanc en meer.

Advies nodig? Of staat uw wijn er niet bij?
Heeft u advies nodig over een wijn? Of staat uw wijn niet in onze collectie? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaringen (0)