Vitacijn.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Vitacijn is leverancier van hoogwaardige voedingssupplementen in Nederland en België. De webwinkel is opgezet door voedingsdeskundigen en voedingsspecialisten met het doel de best kwaliteit voedingssupplementen beschikbaar te maken voor het grote publiek. Op dit moment worden in supermarkten en drogisterijen vaak alleen producten van slechte kwaliteit verkocht. Vitacijn wil alleen de beste producten leveren. Deze producten kosten meer en daarom worden ze vaak niet bij supermarkten en drogisterijen verkocht maar alleen via specialisten en therapeuten.

Voedingssupplementen neem je in en hebben directe invloed op je lichaam. Daarom accepteert Vitacijn geen producten van lage kwaliteit.

Eigen kwaliteitsnormen Vitacijn:
Voedingssupplementen dienen de natuurlijke processen in het lichaam te stimuleren en liefst biologisch van aard te zijn. Daarnaast wordt sterk gelet op de zuiverheid en de productie van producten. Tevens is het belangrijk dat van het supplement zo weinig mogelijk nodig is om effectief te zijn. Dus zonder onnodige toevoegingen.

Sportsupplementen:
Vitacijn heeft veel bekende en minder bekende producten in haar assortiment. Ook enkele exclusieve merken. Vitacijn heeft echter GEEN bodybuilding supplementen in haar assortiment. Deze supplementen voldoen namelijk niet aan de kwaliteitseisen van Vitacijn als het gaat om zuiverheid en natuurlijkheid van de producten. Wel heeft Vitacijn (door NZVT en NOC-NSF en RIVM) goedgekeurde dopingvrije sportsupplementen te koop. Sporters kunnen bij Vitacijn vragen naar de speciale batchnummers die door deze instanties specifiek goedgekeurd zijn.

Ervaringen (2)


Gebruiker De Koningh RTM
17 dagen geleden
De Koningh RTM

man

Echt geweldige helpdeskcrew. (v).
Al sedert 4 jaar gaat alles naar wens. Excellente service. Laat het zo blijven.


Gebruiker G.de Jong
4 maanden geleden
G.de Jong

Klant

Fantastische producten. Keurig bedrijf, levering op tijd.