Wellness Giftcard ervaringen

( 2 Ervaringen )

Met de Wellness Giftcard geef je iemand een heerlijke dag ontspanning cadeau.

De Wellness Giftcard is namelijk te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur en SpaSense. De resorts zijn gelegen op de mooiste plekken en staan garant voor kwaliteit, luxe en een ontspannen wellnessbeleving.

Voordelen Wellness Giftcard:
- Leverbaar per post of direct per e-mail
- Bepaal zelf de waarde tussen € 15,- en € 150,-
- Volledig naar eigen wens én in delen te besteden
- Keuze uit diverse thema verpakkingen om het cadeau nog leuker te maken

Ervaringen (2)


Gebruiker WIllem Wolfswinkel
20 maanden geleden
WIllem Wolfswinkel

Giftcard geen foutcode op website en geen reactie na invullen klachtenformulier

Enkele maanden geleden een wellness giftcard ontvangen (12 maanden geldig) t.w.v. € 50,- welke ik deze week wilde verzilveren. Op de site van wellnessgiftcard een saldocheck gedaan op basis van kaartnummer en pincode en hij gaf een foutmelding. Contactformulier in gevuld maar geen enkele response. Vanochtend nog maar eens geprobeerd en nu is de kaart plotseling geblokkeerd. € 50,- weg. Bedrijf reageert nergens op ook niet telefonisch te bereiken. Ga nooit in zee met dit malifide bedrijf !


Gebruiker Werner
78 maanden geleden
Werner

negatieve ervaring

Onze ervaring is helaas negatief in de zin van de klantvriendelijkheid. Wij hebben een card gekregen maar door de ziekte van mijn vrouw kunnen wij hem nog niet verzilveren, gevraagd naar een verlenging omdat we toch graag samen gaan komt helaas een negatief antwoord.
Meedenken in uitzonderlijke gevallen is teveel gevraagd.