Wij Jonge Ouders - De Blije Doos ervaringen

( 1 Ervaring )

Gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos.

Het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos en WIJ Jonge Ouders is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen ontvangen de blije doos tijdens de zwangerschap.

Het cadeaupakket is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeder en kind waaronder:- de blije doos, met daarin o.a. Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, en nog veel meer!- het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte- gratis mutsje met naam van kind na doorgeven geboortedatum- toegang tot de WIJ community op WIJ.nl.

Na inschrijving op de site krijgt de zwangere vrouw WIJ Jonge Ouders thuis gestuurd en ontvangt een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze. Om zoveel cadeaus te kunnen geven, werkt Wij Special Media B.V. samen met fabrikanten en importeurs van producten die moeder en baby goed kunnen gebruiken. Sommige van deze bedrijven maken gebruik van het adressenbestand, zoals Procter & Gamble, Nutricia en Prénatal.

Ervaring (1)


Gebruiker Suzanne
40 maanden geleden
Suzanne

Tegenvaller

Inhoud: een pakje billendoekjes, een speentje en een washandje en verder ongeveer 2 kilo reclame. Echt niet wat ik ervan verwacht had.....