Wij Jonge Ouders - De Blije Doos ervaringen

( 3 Ervaringen )

Gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos.

Het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos en WIJ Jonge Ouders is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen ontvangen de blije doos tijdens de zwangerschap.

Het cadeaupakket is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeder en kind waaronder:- de blije doos, met daarin o.a. Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, en nog veel meer!- het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte- gratis mutsje met naam van kind na doorgeven geboortedatum- toegang tot de WIJ community op WIJ.nl.

Na inschrijving op de site krijgt de zwangere vrouw WIJ Jonge Ouders thuis gestuurd en ontvangt een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze. Om zoveel cadeaus te kunnen geven, werkt Wij Special Media B.V. samen met fabrikanten en importeurs van producten die moeder en baby goed kunnen gebruiken. Sommige van deze bedrijven maken gebruik van het adressenbestand, zoals Procter & Gamble, Nutricia en Prénatal.

Ervaringen (3)


Stefan
28 Dagen geleden

Zeer blij

Hele vriendelijke mensen.
Echt top ervaring gehad ik zou het zeker iedereen aanraden.

Daan Bos
3 Maanden geleden

Mooi overzichtelijke website

De website zelf is mooi gemaakt en ben er tevreden over, de vele producten die er wordt gesoorteerd voor verschillende zwangere vrouwen. Ben ik zeer blij over.

Manon de Jong
32 Maanden geleden

jonge ouders

heeft er iemand ervaring met dit bedrijf?