Xvida ervaringen

( 1 Ervaring )

Het Kickstarterproject van Xvida is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

Xvida heeft via Kickstarter in 2013 de Boomerang gelanceerd, een multifunctioneel systeem dat je tablet nietalleen beschermt, maar ook kunnen gebruikers er de ideale kijk of werkhoek mee creëren.

Onlangs is dit systeem ook bekroond met de Red Dot Award, een internationale prijs voor het beste productdesign "the Swiss Army Knife of iPad stands." GadgetMac.com "...looks a lot like the mounting system we all want" CultofMac.com.

De producten van XvidaInmiddels heeft Xvida diverse producten gelanceerd waardoor je je iPad kunt gebruiken in de auto, op de fiets, in de huiskamer of op kantoor. De basis is de Boomerang, deze multifunctionele cover is een revolutionair ontwerp en kan in diverse ‘standen’ worden gezet om de ideal kijk of werkhoek te creëren.

Vervolgens kan de Boomerang worden gebruikt om je iPad te bevestigen aan een design standaard, in de auto of aan de muur met een speciale mount. Daarnaast heeft Xvida ook perfecte design oplossingen voor je iPhone. De basis is ook hier weer de special cover, de cover kun je vervolgens weer bevestigen op je fiets met de bikemount of in de auto met de air vent mount.

Ervaring (1)


Gebruiker Jaap van Meijel
47 maanden geleden
Jaap van Meijel

Kortom een aanrader!

Fout in adres, contact gemaakt met bedrijf en snel geholpen. Klasse!