Zooff.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Sinds 2005 werkt Zooff nauw samen met van Abbevé Hout & Interieur, de meubel- en interieurontwerper. Zooff verkoopt populaire design merken als Kare Design, HK Living, D-Bodhi, Eleonora, Fast en SCAB Design. Ook vindt u informatie over de service. Want, hoewel dit een ruim begrip is, heeft Zooff dit hoog in het vaandel staan. Zooff verkoopt niet alleen design meubels van top merken, maar ook handgemaakte en aangepaste meubelen. Op zoek naar die ene tafel maar dan net een slag groter? Geen probleem. De professionele werkplaats van onze partner Van Abbeve maakt alles speciaal voor U op maat. Zooff biedt een flexibel en breed assortiment meubilair en een kundige kijk op vormgeving en duurzaamheid. Dit onderscheidt Zooff ook ten opzichte van de concurrentie. Maat- en handwerk!

Ervaringen (2)


Gebruiker P. Gregoire
7 maanden geleden
P. Gregoire

Oplichters

Lamp besteld en betaald. Niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Reageren niet op mail. Webhost reageert wel maar daar blijft het ook bij. Showroom bestaat niet


Gebruiker Harm
49 maanden geleden
Harm

Goede service en leuke selectie

Goede service en leuke selectie producten

Meestal merk je pas hoe goed een bedrijf is als niet alles verloopt zoals partijen wensen. Wegens problemen bij hun leverancier ging de levering niet helemaal goed en naar wens (levertijd en product)

Telkens heeft deze firma de moeite genomen te blijven zoeken naar een oplossing. Ook al was dit vanwege de prijsstelling van het product niet geheel rendabel.

Na diverse tussenliggende contactmomenten tot een meer dan nette oplossing gekomen welke echt complimenten verdiend. Een aanrader indien je opzoek bent naar een betrouwbaar bedrijf welke niet wegloopt of zich verstopt achter eigen leveranciers en verantwoordelijkheid neemt.