24fotoophout.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

24fotoophout.nl is 100% specialist in het afdrukken van foto op hout. Het enige wat er hoeft te geburen, is een leuke digitale foto uploaden via de website. Er is keuze uit meerdere houtsoorten. Op dit moment werkt 24fotoophout.nl na een zorgvuldige selectie met berkenhout, vurenhout, steigerhout, larikshout en ayoushout. Allemaal leverbaar met een whitewash behandeling. Meest gekozen is een foto op vurenhout met whitewash behandeling. Een foto op hout buiten ophangen is mogelijk door te kiezen voor larikshout. Hips en trendy kan ook dan kan er worden gekozen voor een foto op steigerhout.

Een afdruk op hout maakt van elke foto een blijvende herinnering. 24fotoophout.nl print op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Doordat de inkten transparant zijn krijgt uw foto een zichtbare en voelbare houttekening. Uniek in Nederland. Wij houden altijd rekening met ogen en andere essentiele onderdelen in het eindresulaat. Een nerf, naad of noest zal dus nooit op een oog vallen. Onze studio zorgt voor een optimaal resultaat. De uitsnede kan zelf worden bepaald via de online editor.

Het is ook mogelijk om speciale effecten te kiezen voor foto's op hout zoals popart, collage, kleuraccent, mozaïek, zwart-wit en sepia.
Een foto op hout is uitermate geschikt voor particulieren maar is ook zeer gewild bij zakelijke klanten voornamelijk voor kantoor inrichting en project inrichting.

Ervaringen (2)


Gebruiker Arshia
49 maanden geleden
Arshia

Profesionele mensen!

Zeer toffe organisatie hebben me met alles bijgestaan!


Gebruiker Hans Bijen
51 maanden geleden
Hans Bijen

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk platform