50liefde ervaringen

( 23 Ervaringen )

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland.

Online dating begint bij 50liefde.nl.50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap.

Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je bij deze datingsite aan het goede adres.

Ervaringen (23)


Gebruiker Erik
46 maanden geleden
Erik

Nooit gedacht

Door mijzelf te hebben aangemeld bij 50liefde kwam ik in de online datingwereld terecht. Nooit gedacht dat ik hier aan zou deelnemen, maar ach.. wat kan het voor kwaad? Om een lang verhaal kort te maken, ik ben echt heel erg tevreden, ik heb in een periode van 7 maanden een vrouw leren kennen, we groeien met de dag steeds meer naar elkaar toe en zien elkaar wekelijks. Ik hoop dat dit kan uitgroeien tot echte liefde. Voor mij al genoeg om te zeggen dat het werkt en het zeker aan te raden is.


Gebruiker Theo
46 maanden geleden
Theo

In moeilijke tijden online daten

Ik zal vast en zeker niet de enige zijn. Maar m'n scheiding in een behoorlijke dip terecht gekomen. Eenmaal het besef gekregen dat ik erg graag een nieuwe partner wilde hebben moest ik toch gaan geloven aan het online daten. 50liefde staat in ieder geval erg centraal voor de wat oudere generatie, daar ben ik erg blij om. Momenteel ben ik nog lid, maar ik heb al diverse ontmoetingen gehad. In mijn ogen een pientere en jofele datingsite.


Gebruiker Marcel
47 maanden geleden
Marcel

Tevreden en gelukkig

Goedemorgen,

Na een lange periode actief te zijn geweest op 50liefde, wil ik toch met deze reactie laten weten dat ik mijzelf heb afgemeld. Ik heb namelijk in een tijdsbestek van 1 jaar een nieuwe partner kunnen vinden. Ups en downs, pieken en dalen, maar dat hoort bij het online daten. Je kan niet alles verwachten. 50liefde heeft mij het erg prettig laten ervaren en daarom wil ik het andere singles ook zeker aanraden. Andere datingsites zijn minder gefocussed op het centraliseren van de senioren single, maar 50liefde weet hier gelukkig raad mee.


Gebruiker Ilse
47 maanden geleden
Ilse

40+ centraal

Een erg belangrijk aspect die ik wilde meenemen om een overweging te maken voor de juiste datingsite was natuurlijk ''waar staat deze datingsite voor?''. Je hebt erg veel commerciele datingsites die echt alleen maar uit zijn op je geld, maar dat heb ik hier heel anders ervaren. Je merkt dat de senioren single centraal staat, iets wat ik nog niet eerder ben tegengekomen.


Gebruiker Vera
47 maanden geleden
Vera

Ontevreden klant

Ik betaal me elke maand een ongeluk en het lijkt wel of ik tegen robots praat. Zit te veel neppe zooi in, vind ik erg jammer! Als dit verbeterd, dan is er niets aan de hand en betaal je ook graag, want je krijgt er wat voor terug. Maar nu zie ik m'n geld alleen maar verdwijnen zonder dat ik er wat voor terug krijg.


Gebruiker John
48 maanden geleden
John

Mindere ervaring

Goedenavond,

Zelf een iets mindere ervaring gehad met 50liefde. Het ging namelijk om wat betalingen, daar werd gewoon erg moeilijk over gedaan. Is in principe niet super erg, maar om tot een schikking te komen ben je een maand verder.


Gebruiker Eduardo
48 maanden geleden
Eduardo

Mooi

Hallo,
Fijne ervaring gehad bij 50liefde. Lid van 2018 tot nu, heeft even geduurd, maar uiteindelijk gekregen waarvoor ik kwam. Aanrader voor mijn leeftijdsgenoten. Vriendschap of een nieuwe vlam, ik denk dat je voor allebei terecht kunt.


Gebruiker Brenda
48 maanden geleden
Brenda

Meer dan een datingsite

Het is gewoon een regelrecht ontmoetingsplatform. Je hoeft hier niet perse ware liefde te vinden. Ook als je wat eenzaam bent en op een leeftijd komt waar je behoefte hebt aan contact, kan je hier echt meer dan prima terecht! Oprecht een goede site.


Gebruiker Wendy
48 maanden geleden
Wendy

Een fijne datingsite

Hallo,
Ik was altijd een beetje huiverig over datingsites. Maar al snel bleek dat ik het best leuk vond. Het is een kostenpost extra in de maand, maar als ik kijk naar lange termijn, dat is het dan allemaal waard.


Gebruiker Ger
49 maanden geleden
Ger

50liefde aan top

Voor mij is dit een hele belangrijke stap geweest in mn leven. Ik wilde echt graag een nieuwe vrouw leren kennen. Tegenwoordig ontkom je niet aan het online daten dus moest ook ik er aan geloven haha. Het spreekt allemaal wel een beetje voor zichzelf, je moet er alleen op letten dat je actie abonnement wordt verlengd na dat die afloopt. Deze zal overgaan in een regulier abonnement dus meer kosten. Hou hier rekening mee! Voor de rest ... dikke prima


Gebruiker Richelle
49 maanden geleden
Richelle

Fijne datingsite

Een zeer fijne datingsite voor senioren. Ik zat in zwaar weer met m'n scheiding maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen dankzij 50liefde. Gebruiksvriendelijk, relatief goedkoop en een erg groot ledenplatform.


Gebruiker Willem
49 maanden geleden
Willem

Een aanrader!

Goedemiddag.
De site is inderdaad niet gratis, je kan jezelf allee gratis aanmelden en rondkijken. Maar zodra je contact wil, zal je hiervoor een abonnement moeten afsluiten. Dat is niet raar toch? Ik vind het een erg fijne datingsite met genoeg functies die het mogelijk maken om contact in jouw regio te vinden. Momenteel ben ik nog lid, maar ik heb dusdanig goed contact met mensen, dat ontmoetingen na de Corona crisis, er zeker aan zit te komen. Een aanrader als je het mij vraagt.


Gebruiker Lidia
50 maanden geleden
Lidia

Momenten om op terug te kijken

Goeden avond,

Nu deze corona crisis ons land teistert zitten er veel mensen binnen. Dat merk je wel aan het aantal leden wat er dagelijks online is. Echter kunnen we niet meer doen dat alleen met elkaar communiceren. Het fysiek ontmoeten van elkaar zal even moeten wachten. Wat ik hiermee wil aangeven is dat 50liefde het erg aantrekkelijk en makkelijk maakt om elkaar te kunnen zien. De gesprekken die je met elkaar hebt zijn op een juiste manier opgezet en hier komen ook echt mensen die op zoek zijn naar contact of liefde!

Erg fijn!


Gebruiker Anna
50 maanden geleden
Anna

Professioneel voor de doelgroep

Fijn dat er zulke sites bestaan. Het maakt het vinden van een nieuwe partner toch allemaal een stuk makkelijker. Ik had zelf nooit verwacht er aan te geloven, maar uiteindelijk besluit je dan toch een account aan te maken en te kijken hoe het is. In principe is het niet heel prijzig, mits je één van de actie maanden heb afgesloten. Het reguliere tarief is best prijzig, 39,99 per maand. Al met al is dit een doelgroep waar ik lang naar gezocht heb, senioren singles op 1 hoop zoeken naar liefde of contact.

Anna


Gebruiker Tony
51 maanden geleden
Tony

50liefde maakt dingen waar

Hallo,

50 liefde is een erg gebruiksvriendelijke datingsite. Het viel mij op dat ik snel een account had aangemaakt, waarbij ik alleen nog een foto en wat persoonlijke informatie hoefde in te vullen na het aanmelden. Ik kwam ook erg snel in contact met andere mensen, dat sprak me ook wel aan. De abonnementsvormen zijn ook degelijk, 3.6 en 12 maanden. De prijs is ook schappelijk en dat maakt het allemaal een complete datingsite. De hoeveelheid mensen die dagelijks online waren, was erg veel.


Gebruiker Marieke
51 maanden geleden
Marieke

Beter dan een gemiddelde datingsite voor senioren

Ondanks 50liefde veel negatief is beoordeeld, vind ik het toch een positieve reactie waard. Hier lees ik veel positiviteit en dat is ook wat de site verdiend. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite, heeft dagelijks veel leden online en de prijzen zijn schappelijk. Het feit dat de donkere periode nu eindelijk afgesloten is, doet me zo goed... 50liefde helpt je echt de goede richting op.


Gebruiker Barthold
52 maanden geleden
Barthold

Propere datingsite

Na 8 jaar werd het eens tijd vond ik zelf. Onderzoeken wezen aan dat 50liefde het wel waar kon maken, maar dat er best wat haken en ogen aanzaten. Maakte voor mij niet uit, want gaf het een kans. Al snel merkte ik dat het een gebruiksvriendelijke datingsite is die je snel in contact laat komen met jouw gewenste profielen. Ideaal als je het mij vraagt!

Na een half jaar lid te zijn geweest, kwam er eindelijk wat van de grond. Ik ontmoette diverse mensen waarbij ik een goed gevoel aan overhield. Om een lang verhaal kort te maken, dankzij 50liefde heb ik nu een nieuwe partner kunnen vinden. Het online daten blijkt achteraf toch gewoon te werken!


Gebruiker Estelle
52 maanden geleden
Estelle

Nieuw contact, nieuwe partner

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen; 50liefde maakt het allemaal waar. Het is op het begin een klein beetje ontdekken hoe de website in elkaar steekt, maar al snel kom je erachter dat het erg gebruiksvriendelijk is. De prijzen zijn erg beschaafd en vind ik geen punt tot ergernis. Het enige wat misschien een beetje verwarring kan scheppen zijn de VIP credits. Ik kwam er dus achter dat je eigenlijk voor iemand anders berichten koopt, zodat hij / zij met je contact kan opnemen.

Voor de rest heb ik echt geen klagen over 50liefde en ben ik blij dat ik hier de afgelopen 9 maanden gebruik van heb gemaakt. Wekelijks online zijn doet wonderen, want de man die ik daar heb aangetroffen is misschien een lucky shot geweest. Ben heel erg blij en wil 50liefde daarom ook bedanken.


Gebruiker Wessel
52 maanden geleden
Wessel

50liefde krijgt het voor elkaar

Goedenavond,
50liefde heeft het bij mij voor elkaar gekregen! Het is een datingsite die doet wat het moet doen. Namelijk mensen bij elkaar brengen die opzoek zijn naar contact en het leren kennen van nieuwe mensen wat zou kunnen uitgroeien tot ware liefde.

Gebruiksvriendelijkheid zou iets beter geoptimaliseerd kunnen worden, het is soms nog eens zoeken naar bepaalde dingen. Zo vond ik het moeilijk om de VIP credits te vinden, maar die krijg je pas te zien als je op iemand z'n profiel klikt.

Daarnaast is het allemaal wel erg makkelijk om te begrijpen en een partner te zoeken. Qua prijs zit je ook gebakken, ik vind het meevallen. Momenteel ben ik nog op zoek, maar het voelt gewoon goed aan.

Aanrader.


Gebruiker Linda
53 maanden geleden
Linda

Fijner dan een Parship en een Lexa

Een donkere periode in mijn leven, een scheiding is nooit leuk. Ongeacht de leeftijd.. maar hoe ouder hoe meer ik verlang naar een nieuwe partner. Ik zelf ben 57 jaar en wilde een nieuwe partner, maar die wilde ik op een leuke manier leren kennen. 50liefde is een prima datingsite die je daarbij helpt. Ik heb overigens namelijk ook Parship en Lexa geprobeerd en die waren toch minder gericht op senioren dan 50liefde.

Aanmelden gaat soepel, het contact leggen gaat soepel, en de prijs is acceptabel. Meer heb je niet nodig, ik ben er 8 maanden lid geweest en sinds 6 maanden een nieuwe partner. Leuk en een aanrader.

Linda


Gebruiker Remco
53 maanden geleden
Remco

Een nieuwe partner

Een nieuwe partner vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Op mijn leeftijd (57) en al 10 jaar lang single te zijn geweest, vond ik het wel welletjes. Je zoekt toch iemand om samen mee oud te worden en liefde te kunnen delen.

Na behoorlijk wat onderzoeken kwam ik uit bij 50liefde, maar eerst moest ik door een berg negativiteit heen lezen. Ik besloot toch het zelf te gaan proberen. Het viel me reuze mee! Gelukkig hebben ze een attente klantenservice die paraat staat voor vragen e.d. Het duurde overigens niet lang voor ik contacten had gelegd. Vanuit daar is het allemaal ontstaan, ideaal & betaaldbaar.

Groet,
Remco


Gebruiker Co
54 maanden geleden
Co

Compleet nieuwe ervaring

Een compleet nieuwe ervaring. Online daten was nooit zo mijn ding, maar met mijn leeftijd en 7 jaar lang single te zijn geweest.. moest ik wel. Na wat onderzoek hier en daar kwam ik 50liefde tegen. In eerste instantie waren mensen niet erg te spreken over de site. Maar al met al kwam ik lekker op gang. Het feit dat je relatief weinig betaald voor een dienst die je nieuwe vrienden zou kunnen geven en een nieuwe partner, is voor mij overtuigend genoeg. Gebruiksvriendelijk, goedkoop, groot ledenplatform en de mogelijkheid om een nieuwe partner te zoeken. Ik kan ze allemaal afvinken!


Gebruiker Wijnand
54 maanden geleden
Wijnand

Aanrader

Een geweldige ervaring gehad met 50liefde. Het online daten ging me de afgelopen 2 jaar niet zo goed af, maar na het vinden van 50liefde gaat het een stukke beter. Ook ik lees hier en daar wat negatieve dingen over deze datingsite, maar geen 1 datingsite is perfect. 50liefde voldoet, en dat geeft mij een fijn gevoel.

Ik ben nu ongeveer 5 maanden lid, en heb nu al diverse ontmoetingen gehad. Overigens is het ook aan te raden om jezelf eerst even in te lezen voor je hier aan begint. Desalniettemin, een aanrader!