ApotheekenHuid.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

ApotheekenHuid.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De kennis van de apotheker, de ervaring van de huidspecialiste, de hoogwaardige verzorgingsproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenHuid.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenHuid.nl de verzorgingsproducten snel en tegen scherpe prijzen.

ApotheekenHuid.nl beschikt over een zeer goed gewaardeerde klantenservice waar zij al uw vragen zullen beantwoorden. U kunt op deskundig advies rekenen. ApotheekenHuid.nl scoort een 9 op schaal van 10 gebaseerd op meer dan 600 reviews van ‘The Feedback Company’.

ApotheekenHuid.nl, dé internetapotheek voor hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De webshop heeft exclusief de beste producten geselecteerd op het gebied van gezichtsverzorging en huidverzorging. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.

In de webshop van ApotheekenHuid.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Huidverzorgingsproducten en haarverzorgingsproducten van merken als Vichy, Innéov, La Roche Posay, Eucerin en Dermatix. Neemt u eens een kijkje in hun ruime assortiment. Zij leveren de bestelling snel, volledig en altijd gratis bij u af.

USP’s:
• Altijd gratis verzending van uw bestelling;
• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
• Deskundige advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.

Ervaring (1)


Gebruiker Zamaya
49 maanden geleden
Zamaya

Volgens afspraak

Super, altijd tevreden