AutoVendi ervaringen

( 33 Ervaringen )

AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Niet de grootste website in Nederland waar je je auto kunt verkopen maar daar staat wel een goede service tegenover.

In tegenstelling tot andere verkoopsites krijg je bij Autovendi.nl als verkoper niet een indicatie bod op basis van alleen een kenteken en kilometerstand, maar ontvang je een gegarandeerd bod op je auto. In overleg met de website kun je akkoord gaan met het bod of niet. Het is natuurlijk wel van belang dat je auto tot in detail omschreven wordt om het bod te kunnen garanderen. Maar voordat je auto verkocht wordt, neemt één van de medewerkers de autogegevens helemaal tot in te puntjes met je door.

De specialisatie van Autovendi.nl ligt bij jong gebruikte auto's. Dit omdat oudere auto's vaak niet interessant zijn voor Bovag autobedrijven en merkdealers waar aan verkocht wordt. Oudere auto's kunnen aangemeld worden tegen een kale inkoopprijs zoals op de website vermeld staat.

Wanneer is een auto niet interessant?
Auto's die recent (1 jaar) ingevoerd zijn, ingevoerde auto's met een laag BPM bedrag of ingevoerde auto's die een WOK melding hebben gehad. Deze auto's mogen aangemeld worden maar hier kunnen geen gegarandeerde biedingen op worden afgegeven.
Auto's zonder onderhoudshistorie.

Wanneer is een auto zeer interessant?
Gangbare benzine auto's vanaf 2008 met minder dan 180.000 kilometer op de teller. Deze zijn nog prima voor de Nederlandse markt.

Ervaringen (33)


Gebruiker Wortel
18 maanden geleden
Wortel

Doen wat ze zeggen

Goede prijs gekregen en alles is verlopen zonder gekke verassingen!


Gebruiker Dave
19 maanden geleden
Dave

Belachelijk bod

Van meerdere andere partijen gegarandeerd bod van 2500+ gekregen. Dacht ik probeer deze partij nog even, krijg ik een bod van 2500. Voor mij te laag.


Gebruiker C. Troost
23 maanden geleden
C. Troost

Goed , netjes , snel geregeld

Voor de eerste keer gebruikt gemaakt van autovendi en op echt één dag was alles geregeld. Ik werd keurig gebeld , duidelijke communicatie en tot in de puntjes alles geregeld van A tot Z. Zeer tevreden over hun dienstverlening!!!


Gebruiker Borgers
36 maanden geleden
Borgers

Blij hoe het gegaan is

We moesten met spoed van onze auto af daar hebben ze goed mee geholpen snel verkocht voor ons


Gebruiker Sameer Zaidi
40 maanden geleden
Sameer Zaidi

Great, Superb Service. Very fast and reliable

Wow.. what a great service. I was immediately contacted by phone by Martijn from AutoVendi. I had very nice conversation and he also facilitated a great deal for us. The car was picked from home with prior appointment and fixed guaranteed price with no negotiations. I can not thank enough to Martijn and AutoVendi.


Gebruiker Carla Weijers
47 maanden geleden
Carla Weijers

Negatief

Aardige mensen die blijven bellen. Maar totaal ongeloofwaardig door eerst 500 te noemen en dit zou echt veel zijn en binnen een minuut verdubbeld naar 600.


Gebruiker Robbin Stikvoort
52 maanden geleden
Robbin Stikvoort

Snel, solide en inhoudelijke kennis

Sven heeft mij goed en snel geholpen. Ik wilde mijn Volvo v40 verkopen wegens de aanschaf van een nieuwe Mercedes cla. door de goede communicatie en kennis van zaken lag binnen een dag een goed bod op tafel. Zee tevreden over de afhandeling.


Gebruiker Esther Brugman
52 maanden geleden
Esther Brugman

Afspraak is afspraak

Nadat wij onze auto wilde verkopen en bij Marktplaats allemaal mensen gingen bieden die geen verstand van auto’s hebben, heb ik contact opgenomen met Auto Vendi. Zij staan je keurig te woord. Leggen uit hoe de ‘spelregels’ zijn en verwachten dan ook een eerlijk antwoord op de vragen die gesteld worden. Uiteindelijk kwam
Auto Vendi met een bod wat ik nog iets te laag vond. Na wat mailen en uiteindelijk bellen kwamen we tot een deal! De bandopname werd gestart, alle details van de auto doorgesproken en het contract werd per mail gestuurd. Na akkoord was de deal gesloten en moesten wij de auto binnen 14 dagen bij de kopende partij brengen. Ook daar ging het allemaal vlekkeloos.

Kortom: wanneer ik weer een auto zou moeten verkopen dan via Auto Vendi en niet meer via Marktplaats.

Mijn complimenten voor René, vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd.

Hartelijke groet,
Esther Brugman


Gebruiker J. Bekkema
53 maanden geleden
J. Bekkema

Mijn ervaring met AutoVendi

Onlangs mijn auto verkocht via AutoVendi. Ik had niet veel tijd i.v.m. privé redenen, particulier verkopen was te omslachtig. Na diverse keren telefonisch te zijn benaderd door auto-opkopers, AutoVendi akkoord gegeven om mijn auto te verkopen. Dat ging zeer correct, zowel telefonisch dan wel via de mail. Op zeer korte termijn, een dag, is mijn auto vervolgens verkocht. Dit tegen een marktconforme prijs. Het enige wat ik moest doen was de auto naar de garage rijden welke mijn auto had gekocht. Ik was door AutoVendi via de mail uitgebreid geïnformeerd hoe de afhandeling bij de garage zou gaan. De garage welke mijn auto kocht was een gerenommeerde autodealer, ik hoorde later pas dat AutoVendi alleen zaken doet met goed aangeschreven dealers/garages. De afhandeling is allemaal keurig gegaan. Nog dezelfde dag werd ik door AutoVendi gebeld, zij informeerden of alles naar tevredenheid was afgehandeld. Toch nog een stukje nazorg. Al met al kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben hoe AutoVendi bemiddeld heeft, klasse!


Gebruiker HGH van Tiem
53 maanden geleden
HGH van Tiem

auto verkocht

heb mijn auto verkocht via auto vendi , ben correct geholpen en prijs gekregen die was afgesproken, en de mensen van auto vendi hebben me telefonisch met alles geholpen , alvast bedankt voor de snelle service . als ik ooit weer van mijn auto af wil zonder veel gedoe dan weet ik jullie te vinden . alvast bedankt. gr Erik


Gebruiker HGH van Tiem
53 maanden geleden
HGH van Tiem

auto verkocht

heb mijn auto verkocht via auto vendi , ben correct geholpen en prijs gekregen die was afgesproken, en de mensen van auto vendi hebben me telefonisch met alles geholpen , alvast bedankt voor de snelle service . als ik ooit weer van mijn auto af wil zonder veel gedoe dan weet ik jullie te vinden . alvast bedankt. gr Erik


Gebruiker Karin van den Heuvel
53 maanden geleden
Karin van den Heuvel

Super!!!

Onze bus op diverse verkoop sites aangeboden ... Geschrokken van de veel te lage prijzen of juist te hoog en onwaarschijnlijk (wijkopenautos.nl) Jay van Vendi belde eigenlijk heel snel en met een bod wat ik eigenlijk te laag vond.. Geen probleem dan zoek ik verder en binnen een paar uur had ik een bod te pakken waarvan ik dacht dat is oke.
Omdat oud en nieuw er tussen zat iets alnger over gedaan maar toch binnen 3 dagen auto op gehaald door Albert van AUDB auto's.
Super service en volgende keer als ik weer een auto ga verkopen kom ik hier zeker terug..
Dank je wel Jay en Vendi voor de super service!!


Gebruiker Geert
54 maanden geleden
Geert

Verkoop peugeot 607.

Zeer goede service en snelle afhandeling!
Zeer professioneel en klant gericht geen gezever en gemaaw doen gewoon wat ze zeggen. Eerst een minder hoog bod (vond ik te laag) bellen meteen als er een hoger bod is ! Acoord meteen biddend bedrijf zijn gegevens door gestuurd afspraak gemaakt volgende dag opgehaald centjes en vrijwaring en klaar was Kees in nog geen 24 uur tijd. Een dikke 10 van mij.


Gebruiker Lars
54 maanden geleden
Lars

Prima service!

Soepel en vriendelijk contact, service was goed. Afhandeling van verkoop verliep keurig en correct. Ik heb ook contact gehad met andere verkopers die een vergelijkbare methode van autohandel hanteren, maar knapte daar af op de slechte communicatie en opdringerigheid en gebrek aan kennis van zaken.


Gebruiker Ron
54 maanden geleden
Ron

Uitstekende ervaring

Direct verkocht voor een redelijke prijs aan dvtrading in Dronten. Allebei een dikke 9 voor correcte service en vriendelijkheid en snelheid


Gebruiker Pascal
54 maanden geleden
Pascal

Auto verkocht

Fijne service en heel snel mijn auto verkocht.
Ga er volgende keer zeker weer gebruik van maken.
Bedankt!


Gebruiker Heijboer
54 maanden geleden
Heijboer

Onprettig contact

Ik heb mijn auto hier aangeboden, maar ben niet te spreken over het contact. Bod was ook lager dan die van andere sites. Toen ik vermeldde dat ik eerst op een hoger bod van hun concurrent zou in gaan, was de persoon teleurgesteld. Meerdere malen mee contact gehad maar niet helemaal naar tevredenheid, heb de auto via een andere partij verkocht. Al met al niet heel slecht maar ook niet heel goed is mijn ervaring.


Gebruiker José Vermeer
55 maanden geleden
José Vermeer

Eindelijk verkocht

Nadat onze auto al 9 maanden op allerlei sites te koop stond en we de prijs al diverse keren naar beneden toe hadden bijgesteld, werd onze auto nog steeds niet verkocht. Volgens de dealer een model wat niet lekker lag in de NL markt. Voor ons werd hij echt te duur en moest gewoon weg.
Na een belachelijk laag bod bij wijkopenautos. nl de auto aangeboden bij Auto Vendi.
Met 2 dagen een redelijk bod! Hier zijn we op ingegaan. Auto is voor de deur opgehaald.
Diverse keren telefonisch contact wat bijzonder prettig verliep. Uitleg was compleet en duidelijk. We wisten precies wat we konden verwachten.
Niets dan hulde voor dit bedrijf.


Gebruiker Christel
55 maanden geleden
Christel

Vertrouwen

Onlangs verkochten wij onze auto via Autovendi, via Marktplaats etc zagen wij niet zitten ivm risico’s tot oplichting. De heren van Autovendi zorgden ervoor dat wij onze auto binnen een week naar In de Wal in Zwolle konden brengen voor een prima bod! Geweldig, vanaf het eerste contact hadden wij vertrouwen. Wat een fijne service! Ga zo door!


Gebruiker Jim Maassen
56 maanden geleden
Jim Maassen

Meer dan Tevreden!

Na een zoektocht om een koper te vinden voor mij auto toch maar even contact opgenomen met Autovendi, ik heb mijn gegevens achtergelaten en werd de volgende dag gebeld en keurig te woord gestaan door Bryan, hele sympathieke jongen van mijn leeftijd. Na wat heen en weer gebel hadden we na een uurtje een bod op mijn auto, niet een bod waar ik op gehoopt had maar wel redelijk want er zat toch wat schade op mijn auto. Na veel twijfelen toch niet gedaan en even goede vrienden. Het bod zou nog een week blijven staan voor mij en dan kon ik er als nog over nadenken.

Ik had er eigenlijk ook geen zin in dat mensen aan mijn deur zouden komen en daarna weer minder gingen bieden. Dus ik de volgende dag terug gebeld en gevraagd naar Bryan, die mij weer keurig te woord stond en hadden zo alles geregeld! Ik kreeg het contract per mail en kreeg ook meteen de gegevens van de koper. Ik heb Hidde per app op de hoogte gebracht en binnen 5 minuten hadden we een afspraak gemaakt voor vanavond. En inderdaad deze avond kwam Hidde aan. Er werden wat rondjes gelopen rondom de auto en even onder de motorkap gekeken, maar dat is geheel normaal. Er werden nog wat vragen gesteld maar omdat ik deze auto van binnen en buiten ken kon ik overal antwoord op geven en waren ze onder de indruk van mijn kennis.

Binnen 15 minuten was alles geregeld en had ik ook een vrijwaring op zak.

Jongens van HB Automotive, jullie zijn bazen!


Gebruiker Ton
56 maanden geleden
Ton

Auto verkocht via Autovendi aan DV Trading uit Dronten

Auto te koop aangeboden. Binnen het uur al reactie. Werd heel plezierig te woord gestaan alles telefonisch doorgenomen. En Autovendi ging op zoek naar een koper. Die was binnen 2 uur gevonden. DV Trading uit Dronten. Prijs was ook heel redelijk. Auto telefonisch verkocht en werd de volgende dag opgehaald nadat vrijwaring en betaling binnen waren. Al met al 15minuten werk. Super! Ook de medewerkers van DV Trading waren heel plezierig in het contact. Al met al een absolute aanrader!!!


Gebruiker Oscar
56 maanden geleden
Oscar

Verkoop auto

Volgende dag al verkocht. Prima.


Gebruiker Dick
59 maanden geleden
Dick

Verkoop auto

Onze auto aangemeld op de site werd keurig geholpen binnen een uur reactie auto verkocht en vandaag afgeleverd keurig betaald qua afspraak echt top bedrijf volgende keer zeker weer zaken met dit bedrijf


Gebruiker Frits
60 maanden geleden
Frits

Goed gedaan

Na te zijn schoffeerd door 'Wijkopenautos' met eerst een hoge lok'offerte' en daarna een superbeledigend bod, bij Autovendi terecht gekomen. Reële offerte, die gewoon gestand wordt gedaan. Snelle afhandeling, geen trucs. Goed gedaan.


Gebruiker W van Bochove
60 maanden geleden
W van Bochove

Hr

Auto verkocht via Autovendi. Alles geregeld door Jay. Perfect gegaan. Alles volgens afspraak, direct geld bij overdracht van de auto en ook direct de vrijwaring. Volgende keer zeker weer via Autovendi.