AutoVendi ervaringen

( 58 Ervaringen )

AutoVendi.nl is de meest transparante auto verkoopservice van Nederland en is speciaal ontwikkeld voor particulieren, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en wagenparkbeheerders. Niet de grootste website in Nederland waar je je auto kunt verkopen maar daar staat wel een goede service tegenover.

In tegenstelling tot andere verkoopsites krijg je bij Autovendi.nl als verkoper niet een indicatie bod op basis van alleen een kenteken en kilometerstand, maar ontvang je een gegarandeerd bod op je auto. In overleg met de website kun je akkoord gaan met het bod of niet. Het is natuurlijk wel van belang dat je auto tot in detail omschreven wordt om het bod te kunnen garanderen. Maar voordat je auto verkocht wordt, neemt één van de medewerkers de autogegevens helemaal tot in te puntjes met je door.

De specialisatie van Autovendi.nl ligt bij jong gebruikte auto's. Dit omdat oudere auto's vaak niet interessant zijn voor Bovag autobedrijven en merkdealers waar aan verkocht wordt. Oudere auto's kunnen aangemeld worden tegen een kale inkoopprijs zoals op de website vermeld staat.

Wanneer is een auto niet interessant?
Auto's die recent (1 jaar) ingevoerd zijn, ingevoerde auto's met een laag BPM bedrag of ingevoerde auto's die een WOK melding hebben gehad. Deze auto's mogen aangemeld worden maar hier kunnen geen gegarandeerde biedingen op worden afgegeven.
Auto's zonder onderhoudshistorie.

Wanneer is een auto zeer interessant?
Gangbare benzine auto's vanaf 2008 met minder dan 180.000 kilometer op de teller. Deze zijn nog prima voor de Nederlandse markt.

Ervaringen (58)


Ali
12 Dagen geleden

Oplichters

Oplichters willen je auto afpakken

don
19 Dagen geleden

ren van hen weg

ren van hen weg
ze zullen je bellen en wat e-mails sturen. stellen een kleine vergoeding voor je auto voor. ze zullen nooit komen opdagen. ze wachten wanneer u uw auto verkoopt en contact met u opneemt die u aan hen heeft verkocht. Rennen als je deze naam hoort, AutoVendii

Bianca
1 Maanden geleden

Service goed, prijs mocht wat meer

Ik heb de verkoop als prettig ervaren. Aardig contactpersoon, autobedrijf was keurig. Enige puntje van kritiek is dat de prijs in mijn ogen wat aan de lage kant was. Maar aan de andere kant staat dat ook op hun site.

Carla Weijers
2 Maanden geleden

Negatief

Aardige mensen die blijven bellen. Maar totaal ongeloofwaardig door eerst 300 te noemen en dit zou echt veel zijn en binnen een minuut verdubbeld naar 600. Vooral uit op eigen winst. Ben blij dat ik het niet vertrouwde en heb op eigen kracht verkocht voor 1000

Hamza
6 Maanden geleden

Naar alle tevredenheid geholpen

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij Autovendi. Het personeel is zeer vakbekwaam en het autobedrijf waar ik de auto in moest leveren was ook niets op aan te merken. Het geld stond direct op mijn rekening en ik kreeg direct een vrijwaring. Volgende keer weer Autovendi. Ik ga al die andere sites niet eens meer proberen met dat gepush.

Erik
7 Maanden geleden

Auto afkraken

Erg vriendelijke man, maar blijft maar herhalen welke gebreken de auto heeft.
Mijns inziens om de prijs te drukken.

Auto inmiddels verkocht aan een ander bedrijf dat meer dan 2x zoveel heeft geboden.

Robbin Stikvoort
7 Maanden geleden

Snel, solide en inhoudelijke kennis

Sven heeft mij goed en snel geholpen. Ik wilde mijn Volvo v40 verkopen wegens de aanschaf van een nieuwe Mercedes cla. door de goede communicatie en kennis van zaken lag binnen een dag een goed bod op tafel. Zee tevreden over de afhandeling.

Jasper
7 Maanden geleden

Zeer goed geholpen

Zeer goed en adequaat geholpen en gehandeld door Autovendi. Zeer fijne dienstverlening.

Esther Brugman
7 Maanden geleden

Afspraak is afspraak

Nadat wij onze auto wilde verkopen en bij Marktplaats allemaal mensen gingen bieden die geen verstand van auto’s hebben, heb ik contact opgenomen met Auto Vendi. Zij staan je keurig te woord. Leggen uit hoe de ‘spelregels’ zijn en verwachten dan ook een eerlijk antwoord op de vragen die gesteld worden. Uiteindelijk kwam
Auto Vendi met een bod wat ik nog iets te laag vond. Na wat mailen en uiteindelijk bellen kwamen we tot een deal! De bandopname werd gestart, alle details van de auto doorgesproken en het contract werd per mail gestuurd. Na akkoord was de deal gesloten en moesten wij de auto binnen 14 dagen bij de kopende partij brengen. Ook daar ging het allemaal vlekkeloos.

Kortom: wanneer ik weer een auto zou moeten verkopen dan via Auto Vendi en niet meer via Marktplaats.

Mijn complimenten voor René, vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd.

Hartelijke groet,
Esther Brugman

J. Bekkema
8 Maanden geleden

Mijn ervaring met AutoVendi

Onlangs mijn auto verkocht via AutoVendi. Ik had niet veel tijd i.v.m. privé redenen, particulier verkopen was te omslachtig. Na diverse keren telefonisch te zijn benaderd door auto-opkopers, AutoVendi akkoord gegeven om mijn auto te verkopen. Dat ging zeer correct, zowel telefonisch dan wel via de mail. Op zeer korte termijn, een dag, is mijn auto vervolgens verkocht. Dit tegen een marktconforme prijs. Het enige wat ik moest doen was de auto naar de garage rijden welke mijn auto had gekocht. Ik was door AutoVendi via de mail uitgebreid geïnformeerd hoe de afhandeling bij de garage zou gaan. De garage welke mijn auto kocht was een gerenommeerde autodealer, ik hoorde later pas dat AutoVendi alleen zaken doet met goed aangeschreven dealers/garages. De afhandeling is allemaal keurig gegaan. Nog dezelfde dag werd ik door AutoVendi gebeld, zij informeerden of alles naar tevredenheid was afgehandeld. Toch nog een stukje nazorg. Al met al kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben hoe AutoVendi bemiddeld heeft, klasse!

HGH van Tiem
8 Maanden geleden

auto verkocht

heb mijn auto verkocht via auto vendi , ben correct geholpen en prijs gekregen die was afgesproken, en de mensen van auto vendi hebben me telefonisch met alles geholpen , alvast bedankt voor de snelle service . als ik ooit weer van mijn auto af wil zonder veel gedoe dan weet ik jullie te vinden . alvast bedankt. gr Erik

HGH van Tiem
8 Maanden geleden

auto verkocht

heb mijn auto verkocht via auto vendi , ben correct geholpen en prijs gekregen die was afgesproken, en de mensen van auto vendi hebben me telefonisch met alles geholpen , alvast bedankt voor de snelle service . als ik ooit weer van mijn auto af wil zonder veel gedoe dan weet ik jullie te vinden . alvast bedankt. gr Erik

Karin van den Heuvel
8 Maanden geleden

Super!!!

Onze bus op diverse verkoop sites aangeboden ... Geschrokken van de veel te lage prijzen of juist te hoog en onwaarschijnlijk (wijkopenautos.nl) Jay van Vendi belde eigenlijk heel snel en met een bod wat ik eigenlijk te laag vond.. Geen probleem dan zoek ik verder en binnen een paar uur had ik een bod te pakken waarvan ik dacht dat is oke.
Omdat oud en nieuw er tussen zat iets alnger over gedaan maar toch binnen 3 dagen auto op gehaald door Albert van AUDB auto's.
Super service en volgende keer als ik weer een auto ga verkopen kom ik hier zeker terug..
Dank je wel Jay en Vendi voor de super service!!

Appie
8 Maanden geleden

Snel opgehaald

Auto verkocht aan export bedrijf. snel opgehaald. Netjes geregeld.

Geert
9 Maanden geleden

Verkoop peugeot 607.

Zeer goede service en snelle afhandeling!
Zeer professioneel en klant gericht geen gezever en gemaaw doen gewoon wat ze zeggen. Eerst een minder hoog bod (vond ik te laag) bellen meteen als er een hoger bod is ! Acoord meteen biddend bedrijf zijn gegevens door gestuurd afspraak gemaakt volgende dag opgehaald centjes en vrijwaring en klaar was Kees in nog geen 24 uur tijd. Een dikke 10 van mij.

Lars
9 Maanden geleden

Prima service!

Soepel en vriendelijk contact, service was goed. Afhandeling van verkoop verliep keurig en correct. Ik heb ook contact gehad met andere verkopers die een vergelijkbare methode van autohandel hanteren, maar knapte daar af op de slechte communicatie en opdringerigheid en gebrek aan kennis van zaken.

Ron
9 Maanden geleden

Uitstekende ervaring

Direct verkocht voor een redelijke prijs aan dvtrading in Dronten. Allebei een dikke 9 voor correcte service en vriendelijkheid en snelheid

Pascal
9 Maanden geleden

Auto verkocht

Fijne service en heel snel mijn auto verkocht.
Ga er volgende keer zeker weer gebruik van maken.
Bedankt!

Heijboer
9 Maanden geleden

Onprettig contact

Ik heb mijn auto hier aangeboden, maar ben niet te spreken over het contact. Bod was ook lager dan die van andere sites. Toen ik vermeldde dat ik eerst op een hoger bod van hun concurrent zou in gaan, was de persoon teleurgesteld. Meerdere malen mee contact gehad maar niet helemaal naar tevredenheid, heb de auto via een andere partij verkocht. Al met al niet heel slecht maar ook niet heel goed is mijn ervaring.

Kirsten
10 Maanden geleden

Fiat 500

Mijn vriend had voor mij mijn Fiatje aangeboden op meerdere sites. Ik wil van mijn auto af had meer geboden maar die waren te pusherig en na het lezen van alle reviews van Wij kopen auto's heb ik besloten om daar zeker geen zaken mee te doen. Hun bod was ook te mooi om waar te zijn. Autovendi is beleefd aan de telefoon en mij is precies verteld wat ik kon verwachten. Auto ingeleverd in Borne en dat verliep ook helemaal soepel ondanks dat het autobedrijf niet heel schoon was. De eigenaar van het bedrijf gaf aan dat hij ook het liefst inkoopt via Autovendi omdat zij de auto's goed doornemen en dat klopt. Mij werd alles over de auto gevraagd. Volgens hem gaan auto's alleen niet door als mensen mankementen verzwijgen. Al met al een hele plezierige ervaring gehad. René bedankt!

José Vermeer
10 Maanden geleden

Eindelijk verkocht

Nadat onze auto al 9 maanden op allerlei sites te koop stond en we de prijs al diverse keren naar beneden toe hadden bijgesteld, werd onze auto nog steeds niet verkocht. Volgens de dealer een model wat niet lekker lag in de NL markt. Voor ons werd hij echt te duur en moest gewoon weg.
Na een belachelijk laag bod bij wijkopenautos. nl de auto aangeboden bij Auto Vendi.
Met 2 dagen een redelijk bod! Hier zijn we op ingegaan. Auto is voor de deur opgehaald.
Diverse keren telefonisch contact wat bijzonder prettig verliep. Uitleg was compleet en duidelijk. We wisten precies wat we konden verwachten.
Niets dan hulde voor dit bedrijf.

Christel
10 Maanden geleden

Vertrouwen

Onlangs verkochten wij onze auto via Autovendi, via Marktplaats etc zagen wij niet zitten ivm risico’s tot oplichting. De heren van Autovendi zorgden ervoor dat wij onze auto binnen een week naar In de Wal in Zwolle konden brengen voor een prima bod! Geweldig, vanaf het eerste contact hadden wij vertrouwen. Wat een fijne service! Ga zo door!

W
10 Maanden geleden

goed

goed

Els
10 Maanden geleden

Auto verkocht

Ik ben zeer te spreken over de gang van zaken! Nette prijs die niet ver onder de dealerprijs lag en Auto Bos was zeer vriendelijk. Echt super afgehandeld.

Jim Maassen
11 Maanden geleden

Meer dan Tevreden!

Na een zoektocht om een koper te vinden voor mij auto toch maar even contact opgenomen met Autovendi, ik heb mijn gegevens achtergelaten en werd de volgende dag gebeld en keurig te woord gestaan door Bryan, hele sympathieke jongen van mijn leeftijd. Na wat heen en weer gebel hadden we na een uurtje een bod op mijn auto, niet een bod waar ik op gehoopt had maar wel redelijk want er zat toch wat schade op mijn auto. Na veel twijfelen toch niet gedaan en even goede vrienden. Het bod zou nog een week blijven staan voor mij en dan kon ik er als nog over nadenken.

Ik had er eigenlijk ook geen zin in dat mensen aan mijn deur zouden komen en daarna weer minder gingen bieden. Dus ik de volgende dag terug gebeld en gevraagd naar Bryan, die mij weer keurig te woord stond en hadden zo alles geregeld! Ik kreeg het contract per mail en kreeg ook meteen de gegevens van de koper. Ik heb Hidde per app op de hoogte gebracht en binnen 5 minuten hadden we een afspraak gemaakt voor vanavond. En inderdaad deze avond kwam Hidde aan. Er werden wat rondjes gelopen rondom de auto en even onder de motorkap gekeken, maar dat is geheel normaal. Er werden nog wat vragen gesteld maar omdat ik deze auto van binnen en buiten ken kon ik overal antwoord op geven en waren ze onder de indruk van mijn kennis.

Binnen 15 minuten was alles geregeld en had ik ook een vrijwaring op zak.

Jongens van HB Automotive, jullie zijn bazen!

A. vd V
11 Maanden geleden

Prima service

Op de prijs na heb ik niets te klagen over autovendi. Prima service, snel geregeld en direct uitbetaald. Wil je de hoofdprijs dan moet je hier niet zijn. Wil je het snel en goed geregeld hebben dan is dit de partij bij uitstek.

Jeanette
11 Maanden geleden

Dealer was onbeschoft

Ik heb mijn Peugeot via Autovendi aan een Peugeot dealer bij Utrecht verkocht. Het contact met Autovendi verliep eigenlijk goed totdat ik bij de Peugeot dealer aankwam. De verkoper was bezig met klanten en daardoor moest ik bijna een half uur wachten. Ik kreeg een kopje koffie maar vind het belachelijk dat ik zo lang moest wachten. Uiteindelijk wel gewoon netjes betaald en vrijwaring gehad. Ben alleen van mening dat als ik een auto wilde kopen, ik sneller geholpen zou worden. Autovendi krijgt van mij een 9 en de dealer een 5.

Ton
11 Maanden geleden

Auto verkocht via Autovendi aan DV Trading uit Dronten

Auto te koop aangeboden. Binnen het uur al reactie. Werd heel plezierig te woord gestaan alles telefonisch doorgenomen. En Autovendi ging op zoek naar een koper. Die was binnen 2 uur gevonden. DV Trading uit Dronten. Prijs was ook heel redelijk. Auto telefonisch verkocht en werd de volgende dag opgehaald nadat vrijwaring en betaling binnen waren. Al met al 15minuten werk. Super! Ook de medewerkers van DV Trading waren heel plezierig in het contact. Al met al een absolute aanrader!!!

Oscar
11 Maanden geleden

Verkoop auto

Volgende dag al verkocht. Prima.

Denise
11 Maanden geleden

Had iets hoger verwacht

Kreeg 8200 voor mijn auto daar waar ik had gehoopt op 9000. Toch gedaan en de aftersales was eigenlijk prima. Geen gezeik of gedoe. Netjes afgehandeld. Had ik 9000 gekregen dan kregen ze een tien.

Dick
14 Maanden geleden

Verkoop auto

Onze auto aangemeld op de site werd keurig geholpen binnen een uur reactie auto verkocht en vandaag afgeleverd keurig betaald qua afspraak echt top bedrijf volgende keer zeker weer zaken met dit bedrijf

Frits
15 Maanden geleden

Goed gedaan

Na te zijn schoffeerd door 'Wijkopenautos' met eerst een hoge lok'offerte' en daarna een superbeledigend bod, bij Autovendi terecht gekomen. Reële offerte, die gewoon gestand wordt gedaan. Snelle afhandeling, geen trucs. Goed gedaan.

W van Bochove
15 Maanden geleden

Hr

Auto verkocht via Autovendi. Alles geregeld door Jay. Perfect gegaan. Alles volgens afspraak, direct geld bij overdracht van de auto en ook direct de vrijwaring. Volgende keer zeker weer via Autovendi.

Cor Lof
15 Maanden geleden

Verkoop Peugeot Expert

Eerst wat sceptisch, maar ben tevreden, alles ging volgens afspraak en Denny van Garage Hemmen heeft niet geprobeerd om onder de prijs te duiken.
Conclusie, een aanrader en zeker geen oplichters!
Thx AutoVendi en Garage Hemmen!

Carolien
15 Maanden geleden

Hele fijne service. Auto binnen twee dagen verkocht en voor het eind van de week geregeld. Volgende keer weer!

heel fijn

HansS
16 Maanden geleden

Verkoop

Goede ervaring et dit bedrijf. Reden is dat ze hun best voor je doen en woord houden. Zij controleren ook of de andere partij zich aan de afspraak houdt, wat een zeer goed gevoel geeft. Na het beste bod in korte tijd de zaak afgehandeld zonder gedoe of bijkomende verrassingen. Van harte aanbevolen dus.

geert snijder
16 Maanden geleden

auto aangeboden goede prijs en verkocht

Auto Vendi gebeld vriendelijke meneer aan de telefoon, gaf goed uitleg hoe alles werkte binnen het bedrijf, auto aangeboden opel meriva 16 prijs op gegeven wat ik er voor hebben wilde werd terug gebeld dat de auto verkocht was voor deze prijs. werd gebeld door bedrijf die de auto gekocht had en afspraak gemaakt voor ophalen auto, af spraak nagekomen en betaald en ter plekke op naam gezet. Vendi deet nog na controle of alles goed gegaan was, ik kan niet anders zeggen grote klasse kom zeker eens terug.

Viveen
17 Maanden geleden

Prima verkoop

Ik ben zelf altijd wat huiverig wat betreft dit soort bemiddelaars. Ben allereerst keurig te woord gestaan door Niek! Hele sympathieke jongen. Een bedrijf uit Almere wilde mijn auto overnemen. Heb een afspraak gemaakt en hij was inderdaad zoals dat ik beschreven had. Iedere auto heeft gebruikkerssporen. Het is handig om juist alles overdreven aan te geven. En eventueel een foto erbij te sturen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Vaak valt het dan juist alleen maar mee als ze de auto bekijken en is er geen reden tot prijs vermindering. Niet erop gaan gokken dat ze misschien een lekje of krasje over het hoofd heen zien, dan ben je zelf in fout en kun je dus een terrechte prijs vermindering krijgen. Een goed overleg gehad met de kopende partij en het bedrag is meteen op mijn rekening geschreven. Dank jullie wel heren. Het was een fijne samenwerking!

J. de Boer
17 Maanden geleden

Top bemiddeling bij verkoop PEUGEOT 307 bouwjaar 2003

Zeer correcte en snelle bemiddeling. Via marktplaats werd mij niet een gewenst bod gedaan.
Autoverdi kreeg binnen een half uur een bod die ik voor ogen had.
Het betreffende bedrijf zijnde S&S CAR'S AND DETAILING UIT ALMERE nam snel kontakt
op en nam zonder op- of aanmerkingen de auto over. kontant geld en direct een vrijwaring.
Wilt uw uw auto verkopen doe het niet via Marktplaats maar via AUTOVERDI.
Ik beveel ze bij een ieder aan. Ze werken echt kosteloos naar de verkoper. Nogmaals een erlijk en vertrouwd bedrijf. mvg. J. de Boer Blaricum

Hendriks
19 Maanden geleden

AutoVendi is top!

Vakkundig te woord gestaan en prima en vooral eerlijk behandeld en op korte tijd een prima deal kunnen afsluiten. Aflevering van de auto verliep ook perfect. Ik kan alleen maar AutoVendi aan iedereen adviseren.

Samet
19 Maanden geleden

Bmw 116i 2012

Mustafa en Richard top gozers !!!!
Erg Behulpzaam en klantvriendelijk
Binnen 1 dag auto verkocht.

Anoniem
23 Maanden geleden

Goeie service

goeie service

Geweldig concept
25 Maanden geleden

Geweldig

Ik ben al op leeftijd en ik houd niet zo van mensen aan huis. Via Autovendi mijn Peugeot binnen een dag verkocht aan een keurig autobedrijf en direct geld op mijn rekening. Vervolgens werd ik keurig op het station afgezet. Echt geweldig.

Anoniem
26 Maanden geleden

Niet verkocht, wel goed

ik had mijn wagen op meerdere sites aangemeld. Werd zeer goed geholpen via autovendi maar zij hadden helaas niet het allerhoogste bod. Ik heb hem voor 100 Euro meer verkocht via een andere site maar ze krijgen toch een goede recensie door de service. Hopen dat de aflevering goed gaat.

Michael
26 Maanden geleden

Naar verwachting

Ik wist van tevoren dat ik niet de hoofdprijs zou krijgen. Dat staat duidelijk op de website vermeld en toen ik mijn auto had aangemeld werd mij eerst netjes uitgelegd wat ik kon verwachten van de service. De kopers zijn merkdealers en Bovag bedrijven.

Uiteindelijk 1000 minder gekregen dan waarvoor ze op marktplaats te koop staan maar ja, als ze voor dat bedrag op marktplaats staan wil het ook niet zeggen dat ze daar ook daadwerkelijk voor verkocht worden.

Ik had in ieder geval geen zin in marktplaats mensen met een petje op en schoudertasje bij mij thuis over de vloer dus ik heb eieren voor mijn geld gekozen en via Autovendi verkocht. Rogier heeft mij perfect geholpen en de aflevering verliep boven verwachting heel goed. Direct geld en vrijwaring zoals gezegd was.

Wil je de hoofdprijs voor je auto dan moet je hier niet zijn. Je krijgt een paar honderd minder maar geen gezeik en dat is mij meer waard.

Hoe het met oude auto's gaat weet ik niet.

tom
27 Maanden geleden

geven te laag bod

Mijn auto van 4 1/2 oud (nieuwaarde 25500€, dealer onderhouden en zonder gebreken) had volgens de ANWB site een veilig prijs van 800 € (particuliere verkoopprijs van 9250). AutoVendi zij bij intake gesprek 7000€ en pas na 3-4 weken max 6500 (hadden een zeer geïnteresseerde dealer) terwijl dit type auto met identieke specs. en uitvoering veelal wordt aangeboden voor 10.000 -11.000 bij autobedrijven. Auto particulier verkocht via marktplaats voor 8250 (Heel wat meer).

Songul
28 Maanden geleden

Duimpje omhoog

Ik heb mijn Seat Ibiza verkocht via autovendi. Maandag aangemeld en maandag ook verkocht. Zaterdag ingeleverd en ik kreeg direct geld. Zeker een aanrader.

Rianne Baard
29 Maanden geleden

Helemaal Pico bello!

Alles was goed geregeld. Had op iets meer gehoopt maar op zich was het wel logisch omdat ik mijn auto aan een bedrijf heb verkocht. Stond ook op de website.

Lianne-Jane
29 Maanden geleden

Dikke 8

Een 8 want er is altijd ruimte voor verbetering zeg ik dan maar. Maar eigenlijk heb ik niets aan te merken. Ging soepel allemaal.

Younes Cakir
30 Maanden geleden

Als mens behandeld

Fijne site. Kreeg bij hun het gevoel dat ik als mens werd behandelt en bij twee andere sites niet. Ik heb een beetje een accent en er werd gelijk tegen me gepraat alsof ik voor het eerst in NL was of alsof ik een klein kind ben. Autovendi deed gelijk relaxt. Ik heb mijn auto uiteindlijk niet verkocht via hun maar toch een positief verhaal door de goede service.

maarten brands
30 Maanden geleden

1000% topbedrijf

Audi aangemeld met 4 ton op de klok. Wou hem niet op marktplaats zetten want dan weet je wel wat daar allemaal op af komt. kreeg een gegarandeerd bod en de auto werd ook nog eens opgehaald zonder gezeik. Alleem maar duimpjes omhoog voor deze partij.

Angelique
31 Maanden geleden

Doen wat ze beloven

Alleen maar lof over deze partij. Vriendelijk aan de telefoon en eerlijk advies. Volgende keer weer via www.autovendi.nl

Patricia
31 Maanden geleden

Voortreffelijk

Ik had me auto eerst op marktplaats.nl gezet maar daar reageerden alleen maar handelaars en slecht nederlands sprekende mensen op me auto. Had daar niet zo prettig gevoel bij. Uiteindelijk bij www.autovendi.nl te koop gezet. Werd supernetjes te woord gestaan. Blijkt dat hun kopers ook autobedrijven zijn maar de jongen aan de telefoon zij dat het geen louche handelaren zijn maar betrouwbare autobedrijven. ik wou minimaal 5000 euro voor mijn fiat 500 lounge. Rene van autovendi.nl heeft uiteindelijk 5150 kunnen krijgen. Daar ben ik echt super super dankbaar voor. de koper zat vlakbij en ik kreeg direct uitbetaald. Ging via de bank maar we zaten allebei bij de rabo dus het stond er gelijk op. geen gezeik, geen pingelen, echt een verademing. ik vroeg op marktplaats.nl eerst 6750 maar daar boden ze 5500 zodat ze langs mochten komen denk ik en uiteindelijk wilden die pingelen naar 4500.

Ik wil iedereen aanraden om zijn of haar auto via autovendi.nl te verkopen. Echt helemaal super!

Mustafa
32 Maanden geleden

geen klachten

Auto aangemeld. Eerst de website goed doorgelezen en de informatie is goed. Rekening gehouden dat ik niet hetzelfde ging krijgen als op marktplaats maar daarentegen was alles netjes en snel geregeld.

Jan Nieuwenhuijse
33 Maanden geleden

Tevreden

Zeer correct geholpen. Prijs was iets lager dan dat ik verwacht had maar de service maakt een hoop goed en het autobedrijf was ook zeer correct.

Nelson
33 Maanden geleden

Goed gedaan

Toch blij dat ik mijn auto binnen een dag heb kunnen verkopen en wegbrengen, en ook nog voor het geboden bedrag.

Bram
33 Maanden geleden

Super

Ik had mijn S-max bij meerdere sites aangemeld. Om eerlijk te zijn kwamen de andere sites veel sneller met een prijs maar doordat de jongeman van Autovendi super correct was wilde ik zijn prijs ook even afwachten. Uiteindelijk had Vendi niet de hoogste prijs en ben ik met een andere site in zee gegaan. De jongeman begreep het maar zei dat ik altijd mocht bellen als het om de een of andere manier niet door zou gaan. Afspraak gemaakt via 24/7 auto's verkopen waar ik de auto aan had verkocht. Eenmaal aangekomen kwamen ze erachter dat het geen 7 persoons uitvoering maar een 5 persoons uitvoering was. Daardoor wilden ze de auto niet meer hebben. Ik heb gelijk de jongeman van Vendi gebeld en het verhaal uitgelegd. Die attendeerde mij erop dat zij het wel wisten en bij een S-max standaard navragen. Het is namelijk de eerste vraag die men stelt bij zo'n auto werd mij verteld. Daaraan kun je al zien dat ze bij Autovendi meer verstand hebben en dat er echte automensen zitten en bij die andere sites niet. Elders werd het mij niet gevraagd. Of misschien wel bewust niet gevraagd zodat er later afgedingd zou kunnen worden. Ik had eigenlijk mijn voorgevoel moeten volgen en zaken moeten doen met het bedrijf die professioneler overkwam maar uiteindelijk voor het iets hogere bod gegaan. Stom! Autovendi is direct aan de slag gegaan en ik heb mijn auto 20 minuten later in kunnen leveren zonder gezeur voor bijna hetzelfde bedrag als wat die andere site in eerste instantie bood. Voor iedereen die een auto wil verkopen. Probeer deze jongens echt. Super service! ik ben helemaal tevreden en uit de brand geholpen. Je krijgt misschien 100 Euro minder dan bij andere sites, maar ze houden zich wel aan hun afspraken. Dat vind ik meer dan 100 Eruo waard.

Robin
35 Maanden geleden

Goed geregeld

Mercedes C250 aangemeld en binnen 3 dagen verkocht. Direct het geld op mijn rekening. Echt een verademing ten opzicht van Marktplaats.