Avtours.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

V-Tours.nl is met ruim 22 jaar ervaring een begrip in de safariwereld. AVtours.nl staat bekend om de kleinschalige en goed georganiseerde safarireizen. Van op maat gemaakte privé reizen tot aan gezellige groepsreizen. Voor de groepsreizen garandeert AV-Tours.nl een maximum van 8 personen per safarivoertuig. Voor de individuele rondreizen is alles zelf in te vullen, uiteraard met goede begeleiding en gepast en deskundig advies.

Persoonlijke service
Bij AV-Tours staat persoonlijk contact zeer hoog in het vaandel. Nadat er een aanvraag is gedaan wordt er binnen 1-2 werkdagen contact met de klant opgenomen. De aanvraag wordt uitvoerig doorgenomen en AV-Tours geeft altijd advies op maat. De klant kan ook een afspraak maken om de safari persoonlijk te bespreken. Dit kan bij de klant thuis of in Deventer, waar AV-Tours gevestigd is.

Uniek aanbod voor een scherpe prijs
Ruim 22 jaar ervaring in safarireizen heeft tot een uniek en goed uitgewerkt aanbod geleid. De werknemers van AV-Tours in Nederland en Kenia hebben in ieder aangeboden land een uitgebreid netwerk en dat is terug te zien in het aanbod, deze is uniek en zeer scherp geprijsd.

Geen verassingen
AV-Tours houdt niet van verassingen. Daarom bieden zij hun reizen zo verzorgd mogelijk aan. Doordat de reizen zo compleet mogelijk worden verzorgd, weten de klanten waar ze aan toe zijn en komen ze tijdens de reis niet voor onaangename verassingen te staan.

Hoge klantbeoordelingen
Bovenstaande is daardoor eveneens terug te zien in de hoge klantbeoordeling. Via Klantenvertellen.nl scoort AV-Tours gemiddeld een 9,2. De safari ervaringen zijn terug te lezen op de website en zijn voor de bezoekers een goede trigger om over te gaan tot actie.

Ervaring (1)


Gebruiker Gerard Jonkers
49 maanden geleden
Gerard Jonkers

leuk

betrouwbaar