BESTSELLER.com ervaringen

( 1 Ervaring )

BESTSELLER is een familiebedrijf in kleding en accessoires, opgericht in Denemarken in 1975 door Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povlsen. Zij verzorgen betaalbare mode voor dames, heren, tieners en kinderen. Hun producten zijn online beschikbaar, in winkelketens en warenhuizen.

Merken
De producten worden op de markt gebracht en verkocht onder de volgende merken: ADPT, FIRST AND I, JACK & JONES, JUNAROSE, JAQUELINE DE YONG, LITTLE PIECES, LP BOYS, MAMALICIOUS, MINIMIZE, NAME IT, NAME IT LIMITED, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, ONLY PLAY, ONLY & SONS, OUTFITTERS NATION, PIECES, PRODUKT, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES, Y.A.S en Y.A.S SPORT

Markets
Zij verkopen hun producten in 70 markten in het grootste deel van Europa, het Midden-Oosten, Canada, India en wereldwijd via e-commerce. Met meer dan 3.000 winkelketens in 38 markten wereldwijd en producten die worden verkocht in ca. 15.000 warenhuizen.

Leveranciers en duurzaam ondernemen
BESTSELLER heeft geen eigendomsbelangen in de productieketen, maar werkt samen met geselecteerde leveranciers, hoofdzakelijk in China, India, Bangladesh, Turkije en Italië. Ze werken met ongeveer 300 fabrikanten van kleding en accessoires. Met hun Gedragscode, werkt BESTSELLER er aan om een duurzame aanpak in de samenwerking met de leveranciers te garanderen.

Ontwikkelingswerk
In 1995 werd het BESTSELLER FUND opgericht als een onafhankelijke filantropische organisatie. Het fonds doet humanitair werk en ondersteunt diverse culturele initiatieven in Denemarken en in het buitenland. Met de ontwikkeling van projecten in China, India en Afrika, werkt het BESTSELLER FUND aan een duurzame en sociaal rechtvaardige economische ontwikkeling in arme gebieden, met behoud van het lokale culturele erfgoed.

Eigendom
BESTSELLER is 100% eigendom van de familie Holch Povlsen met Anders Holch Povlsen als CEO. BESTSELLER Fashion Group China is een onafhankelijk BESTSELLER bedrijf dat eigendom is van de familie Holch Povlsen en twee Deense business partners in China. BESTSELLER Fashion Group China ontwerpt haar eigen collecties voor meer dan 6.300 winkels in China.

Ervaring (1)


Gebruiker Peter Laurent Verhulst
29 maanden geleden
Peter Laurent Verhulst

Pure oplichting!!!!!!!!!

We bestelden en betaalden een artikel,
NOOIT ONTVANGEN ????? 🤔
OPLICHTING


Gebruiker eelke Schaaper
41 maanden geleden
eelke Schaaper

Stuurt de kleding niet op na betaling en contact onmogelijk

2 maanden geleden een bestelling geplaatst van Jack en Jones spijkerbroeken gezien ik deze altijd draag. Na een maand kreeg ik 2 van de 4 broeken opgestuurd zonder enige meldingen. Afgelopen maand heb ik meerdere mails gestuurd zonder reactie en bellen is helaas onmogelijk. Zo is het natuurlijk makkelijk geld verdienen. Ik raad niet aan om nog iets te kopen bij dit bedrijf.