Desigual.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Elk seizoen komt het Desigual.com team - bestaande uit 20 designers - met een nieuwe collectie van meer dan 1000 items aan kleding en accessoires gebaseerd op Ć©Ć©n specifiek concept. Een concept die een lijn trekt door de collectie en de achterliggende filosofie. Thus Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow en Life is Cool, zijn enkele motieven die Desigual.com ver hebben gebracht.

De Desigual.com collecties ā€“ voor dames, heren en kinderen - spelen in op een gezondheid, kwaliteit van leven, vrije tijd en ecologische producten. De producten in deze collecties, zijn opzettelijk ontworpen zonder in te spelen op de huidige trends. Zo blijft Desigual.com exclusief. De hoge kwaliteit Desigual.com biedt in zowel eigen design, kleurgebruik en stoffen creĆ«ert een hoge toegevoegde waarde in iedere kledingkast.

Desigual.com maakt geen gebruik standaard stoffen of patchworks, alle materialen hebben hun eigen identiteit. De spirit is jong, blij, geĆÆmproviseerd en spontaan maar met een dosis stijl en gevoel voor fashion.

Ervaring (1)


Gebruiker Mikeal Toeber
47 maanden geleden
Mikeal Toeber

Uitzonderlijke Service

Erg gebruiksvriendelijk en super service