BigBrands ervaringen

( 1 Ervaring )

BigBrands.nl is de online designshop voor de Benelux.

BigBrands.nl is exclusief dealer van vele internationale merken. Op BigBrands.nl vindt u de producten van internationale grote ontwerpers als Charles and Ray Eames, Philippe Starck, Jasper Morrison, Anttonio Citterio, maar ook ontwerpers van Nederlandse bodem als Marcel Wanders, Jan des Bouvrie en Piet Boon.

Door het brede productaanbod van merken en designers van internationale bodem, kan iedereen op BigBrands.nl slagen voor een perfect interieur.

BigBrands.nl is in de zomer van 2007 ontstaan vanuit het feit dat er te weinig mogelijkheden waren om exclusieve designmeubels te kopen op de meest ontspannen manier die er mogelijk is, online dus. BigBrands.nl is uniek door het brede merkenaanbod en de hoge kwaliteit meubels die BigBrands.nl aanbiedt.

Iedere designliefhebber kan naar hartenlust zoeken en kijken naar zijn of haar favoriete meubel, BigBrands.nl heeft het allemaal!

BigBrands.nl combineert het gemak en de voordelen van voordelig online shoppen en heeft geen nadelen van het reguliere shoppen. Geen verzendkosten en met het gemak vanuit huis een prachtig interieur samenstellen.

Ervaring (1)


Gebruiker Jing
49 maanden geleden
Jing

Net, snel geleverd

Veel keuze, overzichtelijk. Snel en netjes thuisgeleverd