Lampen-winkel.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

TuinlampenWinkel.nl is onderdeel van een groter lampen concern. Samen met TuinlampenWinkel.nl en KinderlampenWinkel.nl bedienen zij specifieke doelgroepen in de verlichtingsbranche. Daarnaast heeft het bedrijf al meer dan 25 jaar een fysieke winkel in het historische stadscentrum van Bergen op Zoom.

Naast deze fysieke winkel worden de webshops onderhouden vanaf het kantoor te Oud-Gastel. Daar is tevens een magazijn gevestigd waar Lampen-Winkel.nl haar voorraad opslaat. Naast kantoor en magazijn dient deze locatie als afhaalpunt voor de online bestellingen. Het Lampen-Winkel.nl team bestaat enerzijds uit ervaren verlichtings-specialisten (welke ook in de winkels actief zijn), anderzijds is er een jong en dynamisch team welke verantwoordelijk is voor de online winkel en het externe magazijn.

Assortiment en Producten:
Lampen-Winkel.nl probeert leuke lampen in haar assortiment op te nemen. Door slim in te kopen en goede forecasting kunnen scherpe prijzen gerealiseerd worden. Dit wil niet zeggen dat de lampen allemaal ‘goedkoop’ zijn. Het is namelijk zo dat Lampen-Winkel.nl haar best doet om de wat exclusievere verlichting op de markt te zetten. Desondanks liggen er ruim 10.000 producten op voorraad in het magazijn te Oud-Gastel. Dit zijn onder meer enkele exclusieve kroonluchters maar ook de vaker verkochte smartspots. Het commissiemodel van Lampen-Winkel is gebaseerd op de productcategorieën zoals je hieronder kunt zien:

Productgroep A: Exclusieve merken;
Productgroep B: Standaard assortiment;
Productgroep C: Bodemprijs, laagste prijs op het web, aanbiedingen.

Order-afhandeling:
Ruim 90% van de orders wordt binnen 5 werkdagen geleverd. Meer dan 70% wordt binnen 2 werkdagen bezorgd. Dit hangt uiteraard nauw samen met de voorraadstatus. De klant kan kiezen om het product thuis te laten bezorgen. Afhalen en bestelling boven de €50,- zijn kosteloos. Voor bestellingen onder de €50,- worden €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Uiteraard is verzending naar het buitenland ook mogelijk, hier kunnen extra kosten voor in rekening gebracht worden.

De betaalmethoden zijn: iDEAL, Contant bij afhalen, Vooruitbetaling via overschrijving, CreditCard (Visa/MasterCard), Giropay, MisterCash/BanContact en DIRECTebanking.

Ervaring (1)


Gebruiker Jannette
43 maanden geleden
Jannette

Blij mee !

Super sfeervol, snelle levering.