Bloemen.net ervaringen

( 1 Ervaring )

Bloemen.net is een initiatief van 0900bestellen.net en het resultaat van jarenlange ervaring op internet in de bloemen- en cadeau sector. Bloemen.net biedt haar bezoekers op vele fronten een breed en uniek assortiment; voor werkelijk iedere gelegenheid een passend geschenk. De naam zegt het al; Bloemen.net verkoopt vooral bloemen, boeketten en bloemstukken. Maar ook Merci chocolade, knuffels, geboorte cadeau’s, heliumballonnen, wijn en champagne, diverse cadeaubonnen en planten behoren tot het vaste assortiment.

De kracht van Bloemen.net zit hem in enerzijds snel kunnen leveren van bloemwerk via plaatselijke bloemisten (bestel voor 11 uur, bezorging geschiedt dezelfde dag) maar nog meer in de mogelijkheden van producten combineren. De klant stelt haar eigen cadeau samen en Bloemen.net bezorgt de volgende dag overal in Nederland (besteld voor 16 uur).

Online betalingen op Bloemen.net zijn mogelijk met American Express, Paypal, Visa, Mastercard, iDEAL en voor bedrijven op rekening. Bloemen.net is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit garandeert de besteller dat wij ons conformeren aan allerlei statuten en gedragsregels die het consumentenrecht beschermen.

Ervaring (1)


Gebruiker Sijbrand
47 maanden geleden
Sijbrand

Suuuuper fijne site

Leuke website, vriendelijke service en altijd tevreden.