Designtuinhaarden.nl ervaringen

( 2 Ervaringen )

Designtuinhaarden.nl is een webshop gespecialiseerd in design tuinhaarden en in houtopslag voor uw tuinhaard. Van vuurschalen tot schanskorf muurhaarden. De tuinhaarden zijn gemaakt van cortenstaal, klei, RVS, gietijzer en schanskorf.

Designtuinhaarden.nl streeft er naar de nummer één online verkoper te worden van tuinhaarden. De tuinhaarden worden gratis bij de klant afgeleverd. De klant heeft naast de standaard opties (iDeal, Paypal, Mastercard en VISA) de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna.

Designtuinhaarden.nl richt zich op:
• Iedereen die graag lang in de tuin zit, ook als het wat afkoelt en donker wordt;
• Mensen met een eigen tuin van 30 jaar of ouder - vaak koppels - die geld hebben en uitgeven aan designproducten en luxe accessoires voor de tuin.

Ervaringen (2)


Gebruiker Kitty
19 maanden geleden
Kitty

Onbeschoft

Al 2 dagen aan het bellen, appen, mailen chatten met de vraag waar mijn bestelling blijft die ik op 13 september heb geplaatst en betaald. Het is nu 4 november. Werkelijk GEEN ENKELE REACTIE van dit bedrijf. Ronduit onbeschoft!!! Ik ga mijn bestelling annuleren en maar duimen dat ik m'n zuur verdiende centen ga terugkrijgen.


Gebruiker R.
48 maanden geleden
R.

Zeer erbarmelijke service

Wil gvd in corona crisis tijd ruim 3500 euro uitgeven aan dit bedrijf, wordt ik niet eens goed of fatsoenlijk geholpen. U wordt zo terug gebeld omtrent de aanvraag en nu zijn ze dicht. Als je geen geld wil verdienen ga dan geen zaak beginnen. Verkeerde informatie geven en prijzen exclusief glas presenteren, schandalig.