Bloompost ervaringen

( 2 Ervaringen )

Met BloomPost verras je iemand op een originele manier met verse bloemen, bezorgd in handige brievenbusverpakking of een prachtig boeket per koerier! BrievenbusbloemenHet leuke van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een gratis bijpassende geschenkverpakking en wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer. Al vanaf €9,95!

BloomPost.nl heeft een unieke positie in de online bloemenmarkt. Zo verstuurt BloomPost de enige echte Brievenbusbloemen, maar ook luxe boeketten. Inclusief keuze uit vele gratis wenskaarten en altijd in luxe cadeauverpakking.

Ook kun je kiezen uit een van de prachtige geurige, kleurige en weelderige boeketten die in een luxe verzenddoos verpakt en verzonden worden. De koerier levert jouw bloemencadeau zelf af. Al vanaf €19,95!

Alle bloemen worden verpakt in een speciaal gepatenteerde folie, zodat ze tijdens hun reis per post vers blijven. Na aankomst staan ze gegarandeerd nog 9 dagen op vaas. BloomPost hanteert lage verzendkosten en bezorgt 6 dagen per week door heel Nederland, maar ook elders in de EU. Bestel je voor 20.00 uur, dan wordt je bloemencadeau de volgende dag nog bezorgd.

Ervaringen (2)


Gebruiker Niels van Renselaar
36 maanden geleden
Niels van Renselaar

Prut

Het gebaar is leik, maar de bloemen zijn prut. Het zijn letterlijk 15 takjes, waarvan er al tal van geknakt in de doos zitten. Stelen zijn ook erg kort zodat je er niks mee kan beginnen.


Gebruiker Johan de Steeg
49 maanden geleden
Johan de Steeg

Vlekkeloze service

Ik raad het iedereen aan.