Bushcraftshop ervaringen

( 1 Ervaring )

Bushcraftshop is dé webwinkel voor bushcraft, survival & outdoor!

Zij bieden een uniek assortiment producten aan iedereen die geniet van natuurbeleving. Mensen als bushcrafters, survivallaars, wandelaars, jagers, natuurfotografen, vogelaars, cross country sporters, hikers, onderzoekers, (hobby)biologen etc.

Zo bedienen ze een breed publiek, zowel professionals als consumenten!
Bushcraft is een vorm van natuurbeleving waarbij je met respect omgaat met de natuur. Je gebruikt wat deze te bieden heeft en geeft er ook weer wat voor terug. Het lijkt enigszins op survival, met als grote verschil dat je bij survival zorgt dat je overleeft in de wildernis.

Bij bushcraft kies je bewust voor een primitief verblijf in de wildernis, voor korte of lange periodes. Bushcraft is een sterk groeiende vorm van natuurbeleving! Veel mensen willen graag back-to-basic om weer rust en ontspanning terug te vinden in hun drukke bestaan.

Doordat Bushcraftshop, naast het standaard assortiment, een flink aantal bijzondere merken en artikelen levert, zijn ze uniek in de Nederlandse en Belgische outdoor markt! De consument weet dit te waarderen, wat zich vertaalt in een bovengemiddeld hoge orderwaarde. Én dat is voor u als publisher natuurlijk zeer interessant! Bushcraftshop biedt u een CPS van 7,5%!

Ervaring (1)


Gebruiker Albert
50 maanden geleden
Albert

Duidelijk en snel geregeld!

Goede en duidelijke site