Canvascorner.eu ervaringen

( 2 Ervaringen )

CanvasCorner.eu is specialist in foto op canvas. De canvassen kunnen zeer eenvoudig en snel via de site worden besteld.
Er is een budgetlijn en een gewone canvaslijn. Van beide producten is de kwaliteit uitstekend. Voor de budgetlijn is de levertijd echter langer, gemiddeld 10 werkdagen.
De reguliere foto op canvas wordt binnen 5 werkdagen geleverd, spoedverzending binnen 2 werkdagen is voor dit product mogelijk.

De scherpe prijs en het uitgebreide assortiment aan formaten, inclusief panorama’s, maakt Canvas Corner voor de consument zeer aantrekkelijk.

Uiteraard kan de klant meerdere canvassen in één keer bestellen. Ideal, Paypal, Mister Cash en de directe bankoverschrijving garanderen betaalgemak voor klanten uit Nederland en België. De waarde van de gemiddelde online bestelling bij Canvas Corner ligt rond de 65,00 euro.

Iedereen die een foto op doek bestelt, bepaalt zelf tijdens het bestelproces het formaat en de ideale foto-uitsnede. Na afronding van de order kan men direct en gemakkelijk via PayPal betalen. Klanten krijgen inlog gegevens waarmee ze de status van hun bestelling op ieder moment van de dag kunnen bekijken en eventuele nieuwe orders eenvoudig kunnen plaatsen.

Productfeeds beschikbaar voor alle producten.

Ervaringen (2)


Gebruiker Nick den Bos
47 maanden geleden
Nick den Bos

Echt alles is perfect gehanteerd!

Goed geregeld in alle aspecten heel fijn


Gebruiker Jozef
50 maanden geleden
Jozef

zeer positief

Fijne ervaring Dankjewel