Car-bags.com ervaringen

( 1 Ervaring )

Herkent u dit? Op vakantie met het hele gezin, maar hoe krijgt u die stapel tassen en koffers in uw auto? Car-Bags.com maakt een einde aan dit passen en meten: een Car-Bags reistassenset past precies in de kofferruimte van uw auto. Elk automodel heeft dus zijn eigen set op maat.

Een Car-Bags set bestaat uit een onderlaag van 2 of 3 handige trolleytassen met wieltjes en telescoopgreep. Daar bovenop komt een laag van 2 of 3 bijpassende handtassen.

Na verscheidene keren met de auto op vakantie te zijn geweest, kwamen zij op een uniek idee; reistassen op maat gemaakt voor de kofferbak van uw auto. Zo is Car-Bags.com ongeveer 2,5 jaar geleden opgericht. Wat klein begon is uitgegroeid tot inmiddels ongeveer 150 automodellen waar zij een op maat gemaakte reistassenset voor hebben. Car-Bags.com is een uniek concept, zij zijn de enige die op maat gemaakte reistassensets aanbieden.

Ervaring (1)


Gebruiker jeff Thielens
29 maanden geleden
jeff Thielens

Uitstekende service / levering

Ze komen na wat ze zeggen, ook al ligt het buiten hun macht ondanks het onredelijk gemopper van mijzelf achteraf, en inmiddels netjes compleet ontvangen. De tassen set voor de Volvo ziet er mooi en kwalitatief goed uit, wij zijn zeer tevreden en nu inpakken en wegwezen.