Bij CorrigerendOndergoedVoorMannen.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl vind je de unieke collectie corrigerend ondergoed voor mannen van het Australische merk Equmen.

De collectie van Equmen bestaat uit twee lijnen:
• Corrigerende Shirts & Singlets: deze compressiehemden en singlets bezorgen je een strakkere look en verbeteren je houding;
• Corrigerende Onderbroeken en Boxershorts: de lange en korte boxershorts passen perfect aan en geven een extra versteviging aan het onderlichaam.

Beide lijnen bevatten de kleuren wit, grijs en zwart, met de specifieke eigenschap dat het grijze corrigerende ondergoed 15% extra compressie geeft ten opzichte van het corrigerend ondergoed in witte en zwarte kleur.

Equmen’s corrigerend ondergoed voor mannen werd ontworpen op basis van Equmen’s Helix MappingTM compressie technologie, gebaseerd op technieken uit de atletiekwereld om prestaties te bevorderen en sportblessures te vermijden.

Shapewear of corrigerend ondergoed voor mannen is een nieuw product dat in navolging van de shapewear voor dames aan een sterke opkomst bezig is. Meeste mannen zijn nog onbekend met dit product, maar uit de eerste verkopen blijkt dat dit een blijver is. Als mannen de voordelen van dit ondergoed ontdekken, zijn ze verkocht en wordt het echte staple wear.

De verkoop loopt als een trein en de verwachtigen zijn dat als dit product bekend raakt, de verkoop nog in hoge mate zal stijgen. Het aantal aanbieders is beperkt, dus de opportuniteit is er nu. Gemiddelde waarde per verkoop ligt rond de € 100,-.

Ervaring (1)


Gebruiker Michelle de Meer
48 maanden geleden
Michelle de Meer

Alles is duidelijk

Overzichtelijk website hele set gekocht voor mijn vriend!