Damfeestartikelen.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Dakraamgordijnen is de exclusieve importeur en distributeur van Bloc producten in onder andere Nederland en Belgie. Het innovatieve, simpel te installeren en energie besparende ontwerp van Bloc kunt u nergens anders krijgen dan via de webshops van Dakraamgordijnen en Bloc Rolgordijnen.

Zij leveren rolgordijnen en horren voor alle dakramen. Hoge kwaliteit rolgordijnen voor een lage prijs. Zoekt u een voordelig rolgordijn dat zeer eenvoudig te installeren is? Bekijk hun dakraamgordijnen en insectenhorren. Hun dakraamgordijnen kunnen lichtdoorlatend of volledig verduisterend geleverd worden.

Premium Dakraamgordijnen
Geschikt voor: VELUX ®, Fakro, ROTO, Rooflite, Okpol, Luctis, Dakstra, meer...
Dakraamgordijnen van hoge kwaliteit voor een geweldige prijs. Deze gordijnen zijn uniek in Nederland. Met de beste materialen en ons gepatenteerde ontwerp maken zij deze rolgordijnen die altijd perfect in uw dakraam passen.
• Lichtdoorlatend of compleet verduisterend.
• Drie jaar garantie.
• Grote keuze uit trendy kleuren.
• Past in elk dakraam.
• Simpele installatie.
• Snel geleverd.

Basic en Budget Dakraamgordijnen
Voordelige rolgordijnen voor VELUX ® en Fakro dakramen.

Insectenhorren
Dezelfde isolerende technologie die wordt gebruikt voor uw dakraamgordijn, wordt ook toegepast op hun insectenhorren om insecten buiten de deur te houden als uw raam openstaat. Ook voor de instectenhor geldt dat zij op maat wordt gemaakt voor uw raam.

Ervaring (1)


Gebruiker Starlit
47 maanden geleden
Starlit

Alles goed

Vriendelijke klantenservice, gelijk geholpen en geld teruggekregen.