Deboerlederwarenenbijoux.nl ervaringen

( 0 Ervaringen )

De Boer Lederwaren & Bijoux biedt de consument een prachtige en complete collectie damestassen met voor elk wat wils. Betaalbare, modische en actuele damestassen: Beagles, Micmacbags, Cowboysbag, DSTRCT, Wimona, Merel by Frederiek, Bear Design, IKKI, Justified, H.J. de Rooy, Chesterfield en Voi. De Boer Lederwaren en Bijoux gaat helemaal mee met de laatste trends in damestassen, schoudertassen, handtassen en uitgaanstassen.

Bij de Boer Lederwaren en Bijoux vindt men zeker een geschikte schooltas voor het nieuwe schoolseizoen. Rugzakken en A4 tassen van o.a. Eastpak.

De klein lederwaren collectie van De Boer Lederwaren & Bijoux wordt uitgevoerd in verschillende leersoorten en in diverse prijsklassen bestaat o.a. uit portemonnees, creditcardmapjes een sleuteletuis. Een greep uit de klein lederwaren merken: Castelijn & Beerens, Secrid en Orbitkey.

Reisbagage, Handschoenen en Paraplu’s
Ook voor een zakelijke reis of een welverdiende vakantie heeft De Boer Lederwaren & Bijoux een ruime keus in koffers en reistassen. Koffers en reistassen van o.a. Samsonite, Eastpak, American Tourister, en Decent.

De collectie wordt aan het seizoen aangepast. Ook in de collectie heeft De Boer Lederwaren & Bijoux prachtige leren en gebreide handschoenen. Als men een stormparaplu zoekt van Senz is men bij De Boer Lederwaren en Bijoux ook aan het goede adres.

Ervaringen (0)