Eazzypark.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

EazzyPark biedt parkeerservice voor reizigers van en naar EindhovenAirport. Dit doen zij door middel van zowel Shuttle als Valet service en daardoor is EazzyPark uniek bij EindhovenAirport.

EazzyPark heeft de missie om een klantvriendelijke parkeerservice met een hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke scherpe prijs met een uitgebreid extra service pakket te leveren aan haar klanten. De wagen staat op een dubbel omheind terrein dat wordt afgesloten met camera bewaking en een full time bezetting en bewaking. Dit eenvoudig te vinden terrein ligt dicht bij de luchthaven en door de uitstekende infrastructuur zijn de chauffeurs van Eazzypark binnen 8 minuten op de luchthaven.

Als de reiziger parkeert bij EazzyPark wordt deze zo dicht mogelijk bij de vertrekhal gebracht zodat er zo min mogelijk met de bagage hoeft te worden gesjouwd. Eazzypark brengt haar klanten naar een terrein op minder dan 50 meter van de vertrekhal. Dit is ook de plek waar Valet klanten aankomen.

Mocht de klant niet in staat zijn de bagage zelf te dragen helpen de gekwalificeerde, vriendelijke en klantgerichte chauffeurs, de klant met het dragen van de bagage naar de incheckbalie. Het is de missie van Eazzypark om de klant niet te laten wachten en de chauffeurs rijden direct wanneer de klant aankomt.

Via de gebruiksvriendelijke internetsite kunnen klanten vooraf boeken en kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Waaronder contant bij aankomst, iDeal, Visa of Mastercard en Mistercash. Na de boeking ontvangt men direct een bevestigingsemail met de door de klant opgegeven vertrek en aankomst tijden samen met een uitgebreide, duidelijke, routebeschrijving.

Ervaring (1)


Gebruiker Ariadne
48 maanden geleden
Ariadne

Supervoordelig

Snel geholpen, alles prima afgelopen. Top Bedrijf