Elkeplek.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

ElkePlek.nl is een nieuw zoek- en boekplatform voor recreatie in Nederland. ElkePlek.nl is opgezet vanuit de recreatieondernemers voor dag- en verblijfsrecreatie en is exclusief ‘powered by’ branchevereniging RECRON. Op de website staan inmiddels ruim 2.400 recreatiebedrijven door geheel Nederland en het aanbod groeit dagelijks. Ook niet-RECRON leden zijn welkom op de site.

De belangrijkste categorieën zijn verblijfsrecreatiebedrijven zoals camping, huuraccommodaties (huisjes, bungalows, chalets etc.) en groepsaccommodaties. ElkePlek.nl biedt ondernemers in de sector een platform waar hij de beste condities boekingen verkregen kunnen worden. Voor de consument is ElkePlek.nl dé site om iedere vorm van recreatie in Nederland te vinden.

ElkePlek.nl is een nieuwe site en wil er vooral voor zorgen dat ondernemers boekingen krijgen tegen voorwaarden die hun bedrijfsvoering niet in gevaar brengen. ElkePlek.nl vraagt hen dus een lage fee per boeking. Uiteindelijk draagt dat bij aan een gezonde en bestendige sector waar ook u voordeel bij heeft. Plaats ElkePlek.nl op uw site en bouw mee aan een succesvol platform!

Ervaring (1)


Gebruiker Bart
47 maanden geleden
Bart

Bertrouwbaar!

Ben erg tevreden over de website en zal het vaker vanaf dit website halen.