Esmada.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Esmada.nl is dé webstore met hippe en trendy Italiaanse tassen. Goede prijs, Super kwaliteit en Exclusief in Nederland! Esmada.nl heeft alles op voorraad en bestellingen worden direct na betaling verzonden, binnen 2-3 werkdagen. Alle tassen zijn van binnen luxe afgewerkt met extra ritsvak, telefoonvak en veel tassen met extra verstelbare schouderriem. De tassen zijn gemaakt van zacht kalfs- en runderleer. Tevens heeft Esmada.nl bij elke tas een bijpassende Zip portemonnee! Speciaal ontworpen voor de trend van nu!

Assortiment
- Italiaanse lederen tassen in diverse kleuren en maten
- Portemonnees in diverse kleuren
- Leren riemen
- shawls
Esmada.nl importeert tassen uit Italië, Milaan.
Esmada.nl a Passion for Handbags. Lederen kwaliteitstassen met de uitstraling van een designertas, geheel volgens de laatste trends, rechtstreeks geïmporteerd vanuit Milaan. De modestad bij uitstek!

De handtassen worden op traditionele Italiaanse ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor detail. De handtassen zijn gemaakt van het beste Italiaanse soft leather, zacht kalfsleer en plain genuine leather, runderleer. Het mooie leer, de luxe afwerking, de warme tinten... Iedere tas heeft een unieke, uiterst functionele en luxe afgewerkte binnenzijde.

Esmada.nl is exclusief verkrijgbaar in Nederland. De Esmada.nl handtas kunt u uitsluitend via de webstore van Esmada.nl bestellen met een bijpassende Esmada.nl portemonnee!

Esmada.nl staat voor kwaliteit! Stijlvolle, elegante, stoere, robuuste, modieuze Italiaanse handtassen en portemonnees!

Ervaring (1)


Gebruiker Dejha
45 maanden geleden
Dejha

Geweldige site,

Zeer duidelijke mooie prijsjes goede kwaliteit ik kan er nog langer over praten, maar ik denk dat ik mijn punt wel heb bereikt!