Exact Online ervaringen

( 1 Ervaring )

Daadkrachtige business software, dat maakt Exact.

Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen vertalen. Exact Software ontwikkelt al sinds 1984 betrouwbare en gebruiksvriendelijke financiële software voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Bij Exact vind je drie soorten bedrijfssoftware:? Exact Online Boekhouden is een online boekhoudprogramma waarin Exact Online CRM software heeft geïntegreerd. Het geeft realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer en maakt het voor kleine bedrijven eenvoudig en rendabel om hun activiteiten veilig in de cloud onder te brengen?

Exact Online Handel helpt handelsbedrijven om meerwaarde en gezonde marges te laten realiseren. Dat is dé manier voor handelsbedrijven om de concurrentie het nakijken te geven. Zo krijgt de ondernemer controle over zowel logistiek als financiën én versterkt het de positie in de keten.

Exact Online Project management helpt projectmanagers fouten in de urenregistratie of facturatie te voorkomen, zodat de omzet altijd optimaal is. Zo blijft de ondernemer de concurrentie altijd een stap voor.

De geïntegreerde bedrijfssoftware komt inclusief CRM software en helpt dienstverleners winstgevende projecten op te leveren én tegelijkertijd hun service te verbeteren. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle in de cloud op zowel smartphone, tablet als pc.

Exact Online is op de markt sinds 2005 en heeft inmiddels meer dan 10.000 klanten en 1.500 accountants die het product ondersteunen.

Ervaring (1)


Gebruiker Desley
49 maanden geleden
Desley

Onterechte onverwachte factuur

alleen gericht op geld geen service.