Fitnesskoerier.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

Fitnesskoerier.nl is een online winkel waar bezoekers terecht kunnen voor een breed assortiment home fitnessapparaten, accessoires en health gerelateerde producten. Fitnesskoerier.nl wil meer bieden dan alleen een winkel voor fitness en health gerelateerde producten. Er wordt waarde gehecht aan het verstrekken van goede en waardevolle informatie, zodat bezoekers goed onderbouwde beslissingen bij de aankoop kunnen maken.

Het assortiment fitness bestaat uit onder andere een breed assortiment cardio-fitness apparatuur, zoals crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeimachines en speedbikes, krachtsport (krachtstations, halterbanken, gewichten en meer) en klein fitness (dumbbells, Kettlebells, sandbags, springtouwen, trainingsbanken, trainingsmatten en nog veel meer).

Voor het gehele assortiment van Fitnesskoerier.nl geldt: gratis thuis bezorgd vanaf € 50,-!

Bezoekers kunnen veilig betalen via een SSL beveiligde verbinding en er kan betaald worden met iDeal of bij levering. Fitnesskoerier is Q-shops gecertificeerd. Dit betekent dat Fitnesskoerier.nl conformeert aan het Nederlands recht en de Wet koop op Afstand.

Ervaring (1)


Gebruiker G.L. Helmers
43 maanden geleden
G.L. Helmers

Heel slechte service!

Op 11 maart 2014 een Focus Fitness Fox 5 Crosstrainer gekocht. Helaas is de V-snaar van de machine afgelopen en gedeeltelijk aan de zijkanten gerafeld. Verzoek gedaan om een oplossing. Antwoord: Wij zijn geen dealer meer, neem maar contact op met Focus. Dit vind ik geen service. Crosstrainer bij hun gekocht en je er zo van afmaken. Bij Fitnesskoerier zal ik dus nooit meer iets kopen. Heel slechte service!