Flowtrack.nl ervaringen

( 1 Ervaring )

FlowTrack is de ultieme zomer(surf)vakantie! FlowTrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als je maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit je bij FlowTrack goed! Elke bestemming heeft zo zijn eigen kwaliteit. Van actieve sporten tot culturele excursies en uitstapjes naar Bordeaux, San Sebastian en Biarritz.

Een lifestyle om van te dromen? Hoezo? Zon, zee, strand, surfen, beachparty's, cerveza's en een relaxte tijd zijn de onontkoombare ingrediënten van elk FlowtrackSurf bestemming!Wij bieden verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor elk wat wils, voor zowel kleine als grote groepen. Onze surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om jou het optimale surfgevoel te geven.

Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo's en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig om jou een fantastische zomervakantie te laten beleven.

Ervaring (1)


Gebruiker Lenk Boomgaard
52 maanden geleden
Lenk Boomgaard

18+ zomer

Zeker een leuke moment meegemaakt samen met een aantal chicks die ik tegenkwam. Zal zeker aanbevelen.