Fotogeschenk.nl ervaringen

Fotogeschenk.nl is specialist in topkwaliteit fotoproducten, zoals foto’s op canvas, tuinposters en posters. Voor foto op canvas en tuinposter is Fotogeschenk.nl één van de oudste aanbieders. Maar het assortiment bevat ook luxe producten zoals foto op aluminium, foto op plexiglas, foto op forex, foto verlijmd achter acrylaat, maar ook grootformaat printen van plexiglas, canvas, aluminium en tuinposters tot 200x400cm. Daarnaast is maatwerk voor alle producten mogelijk tot op de millimeter nauwkeurig.

Alle fotoproducten kunnen eenvoudig en snel via de site worden besteld. iDeal en Paypal zorgen voor betaalgemak. De snelle levering – binnen 3 dagen is voor bijna alle producten mogelijk – wordt hooggewaardeerd. Voor de meeste producten is zelfs spoedverzending binnen één werkdag mogelijk.

De waarde van de gemiddelde bestelling is de afgelopen jaren gestaag toegenomen en ligt rond de 90,00 euro inclusief btw. Het goedkoopst is de Fotoposter (vanaf circa 15,-), het duurste is de Fotoafdruk verlijmd achter acrylaat (tot 939,-). Meest verkocht is nog altijd de foto op canvas, die in vele tientallen formaten leverbaar is.

Bijzonderheden
Het bestelproces is bijzonder eenvoudig en klantvriendelijk. De klanten maken zelf de uitsnede online.
Klanten kunnen sinds medio 2009 ook afbeeldingen kiezen uit de hoogwaardige beeldbank op Fotogeschenk.nl.
Klanten kunnen de status van hun bestelling ieder moment bekijken. Een dag voor levering ontvangen ze een verzendbericht met track&trace gegevens.

Fotogeschenk.nl beschikt over het Internetkeurmerk MkbOK en het Webshop Keurmerk Veilig en Betrouwbaar.
De klanttevredenheid ligt boven de 99%.

Productfeeds beschikbaar voor alle producten.

Ervaring (1)


Gebruiker Jaap van Meijel
46 maanden geleden
Jaap van Meijel

Mooie kwaliteit service

Afspraak was heel snel geregeld.